Neuf appartement non à vendre à Hasselt Gelatineboulevard 4

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

B21.206

Publiez sur 03/03/2022

Appartement neuf 2 Chambres à l'étage 2.

Dit prachtig 2-slaapkamerappartement van maar liefst 120 m² ligt op de tweede verdieping. Het appartement omvat een inkom met toilet, berging, een badkamer met bad, 2 slaapkamers, leefruimte met open keuken en grote raampartijen die uitgeven op het ruim terras. Het terras is ca. 32 m² groot en grenst bovendien aan de rustige moestuin van residentie CityGarden.

Het appartement is voorzien van vloerverwarming en warmtepomp. De verwarming gebeurt via een eigen warmtenet dat in de zomer tevens ook voor koeling zorgt. Dit is een duurzame oplossing op basis van diepteboringen. Verwarmen op die manier is heel duurzaam en scheelt enorm in CO2 uitstoot t.o.v. traditionele verwarmingsmanieren. Zo bespaar je ook op je energiefactuur en investeer je volop in jouw geluk.

Je wagen parkeer je vlot en gemakkelijk ondergronds. Bij elk appartement hoort een autostaanplaats en/of garagebox. Deze dient apart bij aangekocht te worden. Daarbij is er ook de mogelijkheid tot aankoop van een kelderberging of oplaadpunt voor jouw elektrische wagen.

Je hebt een vrije keuze bij verschillende leveranciers voor de binnen afwerking zoals vloertegels, inrichting badkamer & keuken, ... We garanderen je kwaliteitsvolle materialen, een vakkundige plaatsing en afwerking. Bij onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers krijg je steeds deskundig advies. Meer informatie?
Contacteer vrijblijvend onze sales consultants Inge Vancluysen of Marisa Marasco op het nummer 011 4 ... (voir)

Structure : Chambre à coucher (2) , Salle de bains , Terrasse
  • Détail
  • Financier
1633908
119,80 m²
Sud-ouest
2
En demande
En demande
/
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Hasselt dans votre boïte mail

End Code