Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Neuf appartement a vendre à Hasselt Ridder Portmansstraat RP 3

Sauvegardez
427.544
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Ridder Portmansstraat RP, 3500 Hasselt

Publiez sur 29/05/2019

Appartement neuf 2 Chambres.

Historisch en modern wonen in de binnenstad van Hasselt!
Residentie De Generale geeft een tweede adem aan het iconische gebouw dat vroeger ingevuld werd door De Generale Bank. Het bestaande gebouw werd grondig gerenoveerd en BNP Paribas Fortis blijft op de eerste drie verdiepingen gehuisvest.
De 12 luxe-appartementen bevinden zich op de 4de en 5de verdieping met oppervlaktes variërend van 97 tot 161m². De 6de verdieping wordt ingevuld door 3 unieke penthouses met oppervlaktes van 169 tot 224m². Elke wooneenheid geniet van een wooncomfort van het allerhoogste niveau en een uiterst kwalitatieve afwerking. Bovendien bieden de ruime terrassen de nodige privacy en een blik op Hasselt en haar wijde omgeving.
Duurzaamheid, energiezuinigheid en doordachte indelingen staan centraal in het volledige ontwerp van dit project.
Ondergronds zijn er 20 autostandplaatsen, een fietsenberging en privékelderbergingen voorzien. Bovendien worden de parkeerplaatsen van het bankkantoor tijdens de sluitingsuren en in het weekend volledig ter beschikking gesteld van de bewoners én hun bezoekers.
In De Generale heeft u de mogelijkheid om uw droomappartement of penthouse volledig naar eigen smaak af te werken en in te richten!
INDELING:

Appartement RP 3/4.03 is gelegen op de vierde verdieping en heeft een privatieve inkomhal met vestiaire, leefruimte met zuidwestelijk terras (25m²) en een open keuken. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers, badkamer met dressing, gastentoilet en een berging.
AFWERKING: 
De afwerking van het appartement is inbegrepen, maar kan nog vrij en naar eigen wens ingevuld worden volgens budgetten opgenomen in het lastenboek. Indien u dit wenst, kan zelfs het maatwerk voor u opgenomen worden.

Structure : Slaapkamer (2)

Voir la liste complète de ce immobilier neuf projet.

  • Détail
  • Financier
1859933
€ 427.544
113,00 m²
En demande
En demande
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Hasselt

€ 432.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Hasselt

€ 449.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Hasselt

€ 440.204

Recevez en première les

Recevez en première les à Hasselt dans votre boïte mail