Neuf appartement non à vendre à Hasselt Kanaalpad 3

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Kanaalpad, 3500 Hasselt

Publiez sur 06/12/2019

Appartement neuf 2 Chambres à l'étage 5.

Het gloednieuwe stadskwartier Quartier Bleu vlijt zich neer tussen de Hasseltse binnenring en het sfeervolle binnenwater van de Hasseltse jachthaven. Het vormt de nieuwe ‘poort' naar Hasselt. Stijlvolle winkels en goede restaurants vestigen zich hier langs de trendy boulevard en de zuiderse flaneerkade en leggen een trendy schakel met de autoluwe binnenstad. Bovenop de winkels komen stijlvolle appartementen met ruime terrassen en grote raampartijen met fenomenale waterzichten. Parkeren die je comfortabel ondergronds. De afwerking kies je zelf bij onze hoogstaande leveranciers.

Dit ruime 2 slaapkamer, type ‘doorzon appartement’, bevindt zich in residentie ‘The Meridian’. Hier kijk je uit op het grote, nieuw aangelegde stadsplein dat de overgang vormt met de binnenstad, op de sfeervolle winkelboulevard met internationale allure en/of op de intieme, groene binnentuin. Indeling: inkom met vestiaire die uitgeeft in de ruime leefkeuken met grote glaspartijen met zichten op de groene binnentuin. De leefruimte wordt begrensd door een ruim, zuidgericht terras, wat lichtinval langs weerszijden van leefruimte garandeert. Nachthal met toilet, badkamer, berging en 2 ruime slaapkamers.
Bekijk ons aanbod in verkoop op

Structure : Chambre à coucher (2) , Salle de bains , Terrasse
  • Détail
  • Financier
1988766
106,00 m²
116,00 m²
Sud
5
En demande
En demande
Construction permis
Pas d'application
/
Oui

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Hasselt dans votre boïte mail

End Code