Neuf appartement a vendre à Hasselt Broekermolenplein 10

Sauvegardez
502.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Penthouse K11.610

Publiez sur 06/05/2022

Appartement neuf 1 Chambre à l'étage 6.

Dit ruime penthouse gelegen op de zesde verdieping heeft een oppervlakte van ca. 124 m². Het appartement omvat een inkom, zeer ruime leefruimte met open keuken, toilet, berging, badkamer met douche en 1 slaapkamer. De leefruimte staat rechtstreeks in verbinding met je prachtig west gericht terras van ca. 85 m². Geniet elke dag van een prachtige zonsondergang vanop je terras!

Het appartement is voorzien van vloerverwarming en warmtepomp. Daarnaast krijgt je badkamer extra warmte dankzij een elektrische handdoekradiator. De verwarming gebeurt via een eigen warmtenet dat in de zomer tevens ook voor koeling zorgt. Dit is een duurzame oplossing op basis van diepteboringen. Verwarmen op die manier is heel duurzaam en scheelt enorm in CO2 uitstoot t.o.v. traditionele verwarmingsmanieren. Zo bespaar je ook op je energiefactuur en investeer je volop in jouw geluk.

Je wagen parkeer je vlot en gemakkelijk ondergronds. Bij elk appartement hoort een autostaanplaats en/of garagebox. Deze dient apart bij aangekocht te worden. Daarbij is er ook de mogelijkheid tot aankoop van een kelderberging of oplaadpunt voor jouw elektrische wagen.

BLVD. is het stoerste gebouw binnen Quartier Bleu en is hét startpunt voor beleving. Wie hier woont maakt niet alleen indruk, maar blijft ook zelf onder de indruk. Deze residentie verrast je op alle mogelijke manieren. Ga je voor een studio, een-, of tweeslaapkamerappartement, of toch liever voor een penthouse? Het is allemaal mogelijk.

Je hebt een vrije keuze bij verschillende leveranciers voor de binnen afwerking zoals vloertegels, inrichting badkamer & keuken, ... We garanderen je kwaliteitsvolle materialen, een vakkundige plaatsing en afwerking. Bij onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers krijg je steeds deskundig advies. Meer informatie?
Contacteer vrijblijvend onze sales consultants Inge Vancluysen of Marisa Marasco op het nummer 011 4 ... (voir)
 

Structure : Chambre à coucher , Salle de bains , Terrasse
  • Détail
  • Financier
2937828
€ 502.000
124,40 m²
Nord-ouest
6
En demande
En demande
/
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Hasselt

€ 555.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Hasselt

€ 549.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Hasselt

€ 510.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Hasselt dans votre boïte mail