Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Projet à vendre Hasselt, Demerstraat 58

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Luxueus wonen in een tweeslaapkamer-appartement in het kloppende winkelhart van Hasselt.

Publiez sur 16/10/2017

Projet.

Luxueus leven
Ben je op zoek naar een exclusief appartement op een toplocatie in Hasselt? Dan moet je zeker Poort 58 in de Demerstraat bekijken. Het vroegere pand maakte plaats voor een aantrekkelijke handelsruimte en drie bovenliggende luxeappartementen. De gevel met wit gekaleide recuperatiebaksteen valt meteen op in de straat. Het gebouw heeft ook een mooie afwerking in hout.

Ruim wonen
Zo uniek als de gevel is, zo uniek zijn ook de appartementen. Met een oppervlakte van bijna 140 m² mogen we deze tweeslaapkamer-appartementen royaal ruim noemen. Elk appartement heeft bovendien ook nog een groot privéterras. En er is een kelder met plaats voor je fiets of extra privéberging.

Interesse in Poort 58?
Waarom kom je niet een keer kijken hoe dit project er in het echt uitziet? Elke eerste dinsdag van de maand is onze bouwadviseur ter plaatse tussen 16 en 18 uur. Kom zeker langs en laat je inspireren! 

  • Détail
  • Financier
1201636
Poort 58
Pas d'application
Pas d'application
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Hasselt

Projet A vendre
Sauvegardez

Hasselt

Projet A vendre
Sauvegardez

Hasselt

Recevez en première les

Recevez en première les à Hasselt dans votre boïte mail