Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Projet neuf a vendre à Hasselt, Scheepvaartlaan 36

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Een luxueus en prestigieus woonproject aan de blauwe boulevard van Hasselt. Prachtige panorama’s inbegrepen.

Publiez sur 16/10/2017

Projet neuf.

Wonen aan de blauwe boulevard
Zuidzicht ligt aan de ‘blauwe boulevard’ waar het Albertkanaal en de Demer als blauwe aders door Hasselt lopen. Deze locatie combineert het gemak van het stadscentrum met een aangenaam gevoel van ruimte en groen. De kade aan de kanaalkom is ondertussen verlaagd en de promenade is voorzien van zitbanken en een elegante bomenrij. Het nieuw aan te leggen Demerpark brengt de groene long rond Hasselt bovendien tot aan de blauwe boulevard.

On top of the world
In Zuidzicht woon je in een prachtig appartement waar ruimte en luxe hand in hand gaan. De terrassen zijn buitengewoon groot: tot meer dan 300 m². Ze geven het gebouw met hun gelaagdheid, witte kleur en afgeronde hoeken het ranke silhouet van een majestueuze boot. Alsof je permanent van een luxueuze cruise geniet. De zuidwestelijke oriëntatie en de gevelhoge ramen garanderen de beste panorama’s op het water en de skyline van Hasselt. Hier woon je letterlijk ‘on top of the world’.

Hoge afwerkingsgraad
Hoogwaardige isolatie, een goede luchtdichtheid en een slim mechanisch ventilatiesysteem zorgen voor lagere energiefacturen. Elke woning haalt het wettelijk voorgeschreven E-peil – vaak is het nog lager. De architect opteerde voor een dubbele wit-zwartfaçade, een combinatie van wit gepolijst, duurzaam en kleurvast beton met zwarte aluminiumbekleding. Ook de afwerkingsgraad ligt ultrahoog.

Is dit luxueuze project iets voor jou?
Blijf niet met je vragen zitten: surf naar of kom een keertje kijken! Geheel vrijblijvend natuurlijk. Het kijkappartement is elke woensdag open van 16 tot 18 uur. 

Étage Type de bien Statut Ref. Cac. Surf. Prix
0 Projet A vendre 1347934 - - Savoir le prix?
  • Détail
  • Financier
806273
Zuidzicht
Oui
Pas d'application
Pas d'application
Oui
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Hasselt

Projet A vendre
Sauvegardez

Hasselt

Projet A vendre
Sauvegardez

Hasselt

Recevez en première les

Recevez en première les à Hasselt dans votre boïte mail