Terrain non à vendre à Lot 13 Hasselt Luchtvaartstraat lot 13

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

KNAPPE BOUWGROND VOOR HOB OP 6a22CA In een zijstraat van de gekende kempische steenweg vinden we langs de Zavelvennestraat deze knappe bouwgrond op 6a22ca terug. Rustig gelegen, ten midden in het groen, maar toch op slechts enkele minuten van het centrum van Hasselt, maakt van deze ligging een echte toplocatie! Deze grond staat garant voor het bouwen van een leuke half-open bebouwing met een gevelbreedte van 10 meter. De bouwvoorschriften laten een bouwdiepte toe van 17 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de verdieping (max. twee bouwlagen met een kroonlijsthoogte tot 6,50 meter). Men voorziet hier een zadeldak met een helling van 45 graden. Bijkomende voorschriften kan u alvast terugvinden in de bijlages of neem gerust contact met ons op het nummer 011/30 50 50!

Publiez sur 05/03/2021

Terrain.

KNAPPE BOUWGROND VOOR HOB OP 6a22CA


In een zijstraat van de gekende kempische steenweg vinden we langs de Zavelvennestraat deze knappe bouwgrond op 6a22ca terug. Rustig gelegen, ten midden in het groen, maar toch op slechts enkele minuten van het centrum van Hasselt, maakt van deze ligging een echte toplocatie!

Deze grond staat garant voor het bouwen van een leuke half-open bebouwing met een gevelbreedte van 10 meter. De bouwvoorschriften laten een bouwdiepte toe van 17 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de verdieping (max. twee bouwlagen met een kroonlijsthoogte tot 6,50 meter).
Men voorziet hier een zadeldak met een helling van 45 graden.

Bijkomende voorschriften kan u alvast terugvinden in de bijlages of neem gerust contact met ons op het nummer +1/ 30 ... (voir) !

  • Détail
  • Financier
1798530
Lot 13
622,00 m²
48,00 m
Pas d'application
Pas d'application
/
Pas d'application
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Hasselt dans votre boïte mail

End Code