Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Neuf appartement a vendre à Heusden-Zolder Koerselsebaan

Sauvegardez
269.100
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Koerselsebaan, 3550 Heusden-Zolder

Publiez sur 01/04/2020

Appartement neuf 2 Chambres.

In de dorpskern van Heusden is de bouw gestart van het prachtige project ‘Residentie Bijenhof’. Dit project met 17 appartementen zal gerealiseerd worden door ‘Som Project’, dewelke met zijn jarenlange ervaring een vaste waarde geworden is in de wereld van de projectontwikkeling. De appartementen combineren een prachtige hedendaagse architectuur met een functioneel opgebouwde indeling en worden stuk voor stuk individueel en volgens de wensen van de koper afgewerkt met kwaliteitsmaterialen! Kortom, dit project zal een blijvende indruk nalaten in het straatbeeld van Heusden!

Ligging:
‘Residentie Bijenhof’ bevindt zich op een zeer gunstige locatie in Heusden-Zolder met een goede bereikbaarheid naar de E313 en E314. Met de lokale handelaars op wandelafstand is het dorpsgevoel niet veraf. Heusden-Zolder heeft veel te bieden op cultureel vlak maar is ook een trekpleister voor de sport- en natuurliefhebbers, die o.a. terecht kunnen op de mijnsite en-terril, het circuit van Zolder en het Domein Bovy.

Indeling:
Beschrijving appartement 79.1 (98,76m²) op het gelijkvloers:
Inkomhal, gastentoilet, berging, woonkamer met open keuken, badkamer, 2 slaapkamers en een terras van 9,94m² en tuin van 104,01m²!

Deze residentie bestaat uit 3 verdiepingen met in totaal 17 appartementen. Een groot pluspunt is dat de afwerking volledig te bepalen is door de koper. De oppervlaktes variëren van 57m² voor een 1-slaapkamer appartement tot maar liefst 172,36m² voor een 2-slaapkamer appartement. Elk appartement beschikt over een mooi terras en de gelijkvloerse appartementen hebben ook een privétuin!

Bij ieder appartement hoort een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging, dewelke niet inbegrepen zijn in de prijs. Er is ook de mogelijkheid om een extra buitenparkeerplaats aan te kopen. In de kelder en eventueel bovengronds worden ruime fietsenbergingen voorzien met voor iedere woongelegenheid een fietsenhouder.

Troeven:
- Uitstekende ligging!
- Gebruik van kwaliteitsvolle materialen!
- Zuidelijk georiënteerd terras!
- Afwerking naar eigen wensen!
O-peil: niet-overstromingsgevoelig

Prijzen vanaf €156.200,00 exclusief btw en registratie.
Contacteer ons voor meer informatie over dit prachtige project en neem een kijkje op /!
Stedenbouwkundige info:
Bouwvergunning - woongebied - geen dagvaarding - geen voorkooprecht - verkavelingsvoorschriften
O-peil: niet overstromingsgevoelig

Structure : Badkamer , Slaapkamer (2) , Terras , Tuin
  • Détail
  • Financier
1686552
€ 269.100
99,00 m²
2018
En demande
En demande
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Heusden

€ 279.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Heusden-Zolder

€ 274.900

Appartement A vendre
Sauvegardez

Heusden-Zolder

€ 274.900

Recevez en première les

Recevez en première les à Heusden-Zolder dans votre boïte mail