Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

4 maisons neuves a vendre a Heusden, Postlaan 8-10

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Projet - Postlaan, 9070 Heusden (9070)

Publiez sur 12/02/2019

Projet neuf.

In Heusden worden binnenkort 7 prachtige nieuwbouwwoningen opgetrokken, in een toffe woonerf. De woningen worden gebouwd op een residentiële locatie in Heusden, op de site van het oude postgebouw. 

Dit project zal bestaan uit 6 halfopen en 1 gesloten bebouwing. Elke woning beschikt over een lichtrijke zit- en eetruimte van waaruit u zicht heeft op de aangename tuin, een open ingerichte keuken, 3 ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer met bad, douche en wastafel. De woningen hebben ook elk een praktische bergzolder die toegankelijk is via een zolderluik. Verder hoort bij elk huis een garage. 

U kiest, POTRELL voert uit: de vroege beslissers laten wij graag de mogelijkheid om hun woning naar eigen smaak af te werken (volgens een reeds in de prijs voorzien budget). 

Benieuwd naar dit project? U kunt ons steeds telefonisch contacteren op het nummer of via e-mail 

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL

Maak van deze woning jouw droomhuis op maat!
Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. 
 

  • Détail
  • Financier
1779701
€ 385.000
Pas d'application
Pas d'application
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Destelbergen

€ 360.000

Projet A vendre
Sauvegardez

Destelbergen

€ 360.000

Projet A vendre
Sauvegardez

Gent

€ 379.927,19

Recevez en première les

Recevez en première les à Heusden dans votre boïte mail