Maison non à vendre Idegem Driesstraat 9

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Driesstraat, 9506 Idegem

Publiez sur 09/06/2021

Maison 3 Chambres.

COMPROMIS IN OPMAAK.

Deze instapklare woning situeert zich langs de Driesstraat, in de dorpskern van Idegem. De woning is gelegen op een perceel van ca. 588 m 2 en heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 162 m 2 . 

Via de inkomhal met gastentoilet heeft u toegang tot de lichtrijke woonkamer, voorzien van een eet- en zitruimte. Aansluitend situeert zich de massief eiken keuken met arduinen aanrecht en de berging. Dankzij de grote raampartijen geniet deze woning van veel natuurlijk lichtinval. Op de eerste verdieping komt u terecht bij 2 ruime slaapkamers, een gespatieerde bureauruimte die kan dienen als derde slaapkamer en een badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele lavabo. 

Daarnaast geniet deze woning van een aangename tuin met gezellig terras en werd een carport geplaatst met aansluitend een geïsoleerde buitenberging. Bovendien is de ligging een mooie troef. De woning is rustig gelegen in het hart van Idegem, maar ligt toch op slechts enkele minuten rijden van bruisende steden zoals Geraardsbergen, Ninove en Zottegem. 

Tenslotte is Idegem een paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers. Zo kan je eropuit in het Provinciaal domein ‘De Gavers’, op De Dijk aan de Dender en in het Natuurreservaat ‘De Nuchten’. 

Centrale verwarming op aardgas / EPC: 204. 

Videopresentatie:  naar deze instapklare gezinswoning in Idegem, Geraardsbergen? 
Maak dan een afspraak via of 09 22 ... (voir)

Structure : Chambre à coucher (3) , Cuisine , Débarras , Inkomhal , Salle à manger , Salle de bains , Salle de séjour , Toilettes (2)
  • Détail
  • Financier
2197431
162,00 m²
588,00 m²
2004
Nord-ouest
Oui conformement à
Oui
204 kWh/m²
icon epc epc_C
201908210002187674RES1
Construction permis
Pas d'application
Non
/
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Idegem dans votre boïte mail

End Code