Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

A vendre à Residentie Alba Izegem Melkmarkt

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Residentie 'ALBA'

Publiez sur 24/10/2019

Projet neuf à l'étage 1.

Residentie 'ALBA' is een kleinschalige residentie , bestaande uit vier appartementen. Drie appartementen met twee slaapkamers en één appartement met één slaapkamer. Alle appartementen beschikken over een ruim zuidgelegen balkon aan de voorgevel.
Op het gelijkvloers situeert zich de algemene inkom- en traphal, 4 ruime garages & 3 aparte bergingen waarbij de circulatieruimte overdekt is.
Dit prachtig nieuwbouwproject is gelegen pal in het centrum van Izegem, met uitzicht op de pittoreske Melkmarkt en op een boogscheut van de Grote Markt, dichtbij talrijke handelszaken & eetgelegenheden. Het station en ziekenhuis bevinden zich op wandelafstand.
Bij het ontwerp van de appartementen staan kwaliteit, luxe en comfort voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan de praktische indeling. Alle appartementen genieten van veel lichtinval, wat de kwaliteit van het wooncomfort verhoogt.

  • Détail
  • Financier
1940923
Residentie Alba
2020
1
Pas d'application
Pas d'application
Non
Construction permis
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Izegem

Projet A vendre
Sauvegardez

Izegem

Projet A vendre
Sauvegardez

Izegem

Recevez en première les

Recevez en première les à Izegem dans votre boïte mail