Neuf projet a vendre in Izegem Roeselarestraat 80

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Residentie Parfait

Publiez sur 21/01/2023

Projet neuf.

Residentie Parfait is een kleinschalig residentieel project gelegen in het centrum van Izegem. Het wordt gekenmerkt door een eigentijdse architectuur en vormgeving.
Waar vroeger Chocolatier Parfait, in de Roeselarestraat 80-82, gelegen was, worden binnenkort door Wim Beyaert Projects 7 nieuwbouwappartementen gebouwd.
Alle appartementen beschikken over twee slaapkamers, mooi ingerichte keuken en een leefruimte met ruim terras. Elk appartement beschikt over een garage of carport met bijhorende berging.
De appartementen bieden maximaal comfort en een energiezuinig label door middel van o.a. vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Het behalen van de vereiste E-peil en U-waarden heeft vooral een voordeel in energieverbruik van het appartement, nu en in de toekomst. Door de doorgedreven inspanningen op energetisch vlak komen we op minder dan E20 voor alle appartementen.

  • Détail
  • Financier
3402789
Pas d'application
Pas d'application
Non
/
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Izegem

Projet A vendre
Sauvegardez

Izegem

Projet A vendre
Sauvegardez

Izegem

Recevez en première les

Recevez en première les à Izegem dans votre boïte mail

End Code