Maison non à vendre Izegem Pekkerstraat 4

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Pekkerstraat, 8870 Izegem

Publiez sur 18/03/2014

Maison 6 Chambres.

Deze woning, daterend van 2012 is rustig gelegen, doch nabij de Rijksweg als uitvalsweg, supermarkt,...
Via de inkomhal met bezoekerstoilet betreden we de lichtovergoten leefruimte, bestaande uit salon (met pelletkachel) en eetplaats. Aansluitend is er de open keuken (met o.a. frigo, vaatwas, gasfornuis, oven,...) met afwaseiland, afgewerkt met granieten werkbladen. Vanuit de leefruimtes is er (door de grote schuiframen) direct contact met het ruime terras en de tuin (met tuinhuis).
De tuin is op heden onderhoudsvriendelijk aangelegd met ruime terrassen en keitjes op doek (kan ook gazon worden). Links van de woning is er de garage met achterin de aansluiting voor de wasmachine (op regenwater). Beneden zijn er nog de badkamer (met zowel ligbad als inloopdouche), een slaapkamer met bijhorende dressing en een kleinere slaapkamer, die nu als bureel gebruikt wordt. De half afgewerkte bovenverdieping, bestaat uit een afzonderlijke slaapkamer van 16 m² en een open ruimte van 54 m², die kan gebruikt worden als landschapsbureel, hobbyruimte, speelkamer of die nog vrij kan ingedeeld worden voor nog 3 extra kamers. Klein beschrijf mogelijk.

Structure : (6)
  • Détail
  • Financier
917665
205,00 m²
465,00 m²
2012
En demande
En demande
70
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Izegem dans votre boïte mail

End Code