Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Terrain à vendre Kalken Boombosstraat 8

Sauvegardez
87.500
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Terrain - Boombosstraat, 9270 Kalken

Publiez sur 23/05/2019

Terrain.

Deze BOUWgrond met ietwat ongewone afmetingen ligt in de dorpskern van Kalken.
Er moet worden gebouwd aan de rooilijn. Als er gelijk gebouwd wordt met de rechterbuur en de Provincie° laat een halfopen bebouwing toe kan er met een gevelbreedte van 6,3 m beginnend van de perceelsgrens links en met het respecteren van 3 m afstand tot de perceelsgrens rechts worden gebouwd.
16 m bouwdiepte op het gelijkvloers en 12 m op de verdieping zorgen voor een bruto-vloeroppervlakte van respectievelijk 66 en 55 m². De zolderverdieping geeft dan 50 m² zodat een comfortabele woonst ontstaat van ca 145 m² netto bewoonbare oppervlakte, mét carport en mét een tuin van 120 m².
° Laarne keurt de bouwaanvraag af gezien de norm hier een gevelbreedte voorschrijft van 7 m, doch in beroep is het heel waarschijnlijk dat de bouwvergunning toch wordt afgeleverd gezien er een optimale invulling gebeurt van de stadskern.
Men zou mogelijks kunnen argumenteren dat de rooilijn “anders” moet liggen, gezien de vooruitstekende bouw van de linkerbuur, huisnummer 6 of ... zelfs 4.
Een blinde muur links op de perceelsgrens zal wel worden aanvaard gezien de lange blinde muur van de recent gebouwde garage op 50 cm van de perceelsgrens van de buur nr 6.
RUP Kalken (hier niet van toepassing)
/website/11784-www/version/default/part/AttachmentData/data/Stedenbouwkundige%20voorschriften.pdf
De bestaande houten garage is vergund.

  • Détail
  • Financier
1856088
€ 87.500
283,00 m²
Pas d'application
Pas d'application
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Terrain A vendre
Sauvegardez

Wetteren

€ 90.000

Terrain A vendre
Sauvegardez

Wetteren

€ 99.000

Terrain A vendre
Sauvegardez

Berlare

€ 79.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Kalken dans votre boïte mail