Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Neuf appartement a vendre à Vme Brouwsaele Kortemark Markt 14 BUS 301

Sauvegardez
425.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

PENTHOUSE LICHTRIJK APPARTEMENT MET MOOI TERRAS EN LEUKE VERGEZICHTEN

Publiez sur 26/04/2021

Appartement neuf 2 Chambres à l'étage 3.

Situering/ligging
Op de Markt van Kortemark bevindt zich een uniek penthouse, een uniek modern nieuwbouw appartement met rondom een eigen terras.
In het hart van West-Vlaanderen ligt de Markt van Kortemark, het is een ideale ligging voor personen die graag centraal wonen, maar met rustige ligging. De Markt, de bakker, de slager, enkele buurtwinkels en grootwarenhuizen, sport- en jeugdverenigingen zijn op wandel- en/of fietsafstand gelegen. Geen nood het openbaar vervoer (trein-bus) is net om de hoek. Kortom alles binnen handbereik, maar tevens een ideale start als u de zee, autostrade of het platte land snel en gemakkelijk wil bereiken.

Indeling
U neemt de lift tot de derde verdieping of de trap voor de sportievelingen onder ons, en komt zo op de bovenste verdieping van de residentie. Er is slechts één appartement waardoor u geniet van een exclusief halletje.

Het appartement beschikt over volgende indeling; lichtrijke inkomhal (door de glazen pivo-deur) met ingebouwde 3 vestiairekasten, (gasten)toilet met handwaslavabo, badkamer met dubbel lavabomeubel , 3 spiegelkasten voorzien van LED-verlichting en ruime douche (badkamer is voorzien van lichtkoepel waardoor u over natuurlijk daglicht beschikt). U geniet naast het prachtig uitzicht op de kerketoren en vergezichten over Kortemark en omstreken  ook van héél wat natuurlijk daglicht in de keuken (deze voldoet aan alle hedendaags comfort zoals vaatwasmachine, dubbel wastafel, ruim kookfornuis, granieten aanrecht-werkblad, start-stopsysteem van keukenladen, etc.), extra opties in deze keuken zijn de kastenwanden en aansluitend de ruim ingerichte berging (met sanitaire voorzieningen voor wasmachine/droogkast, uitgietbak, etc.). De woonkamer met terras, slaapkamer 1 met ingemaakte kastenwand + bureau, slaapkamer 2 met dressing (beide kamers zijn uiteraard voorzien van distributie -TV-aansluiting- en internet)

Extra troeven
- Lift in het gebouw;
- Nieuwbouw appartement met allemaal duurzame, kwalitatief afgewerkte materialen
- Natuurlijk daglicht doorheen het appartement is;
- Geschilderd én voorzien van gordijnen;
- Twee autostandplaatsen te bespreken;
- ...

Een vernieuwd en frisse omgeving in een levende en ondernemende gemeente, dan bent u op de Brouwerssite op het juiste adres! Een appartement / penthouse op een historische locatie. 
Gemeenten & steden zetten in op versterking van de kernen en streven naar een bebouwing die ze centraliseren op een leefbare en kwalitatieve manier. 
Op die manier krijgt de rand opnieuw meer ademruimte en groen die voor iedereen toegankelijk is. De Brouwerij in Kortemark biedt hier een perfect antwoord op en is dan ook een goede lange termijninvestering. Kortom alle voordelen én troeven in één om kwalitatief en rustig te wonen, doch centraal.
Verkoop excl. kosten-

Grondplan en detail prijs op aanvraag.
Oppervlakte appartement +/- 135m², oppervlakte terras +/- 60m²


Het appartement heeft ook één grote verrassing die enkel te beleven is tijdens een bezoek... Neem vrijblijvend contact op en ontdek.

Structure : Badkamer , Berging , Dienstenhal , Keuken , Slaapkamer (2) , Terras , Toilet , Woonkamer
  • Détail
  • Financier
2713413
Vme Brouwsaele
€ 425.000
135,00 m²
195,00 m²
2020
3
Oui conformement à
Oui
En demande
En demande
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Handzame

€ 420.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Lichtervelde

€ 437.500

Appartement A vendre
Sauvegardez

Lichtervelde

€ 437.500

Recevez en première les

Recevez en première les à Kortemark dans votre boïte mail