Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Neuf appartements de vie assistés a vendre à Kortessem Omstraat 10

Sauvegardez
214.273
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartements de vie assistés - Omstraat, 3720 Kortessem

Publiez sur 26/08/2020

Appartements De Vie Assistés neuf.

GELIJKVLOERSE ERKENDE ASSISTENTIEWONING 72,60 m2 MET TERRAS!

Op slechts enkele minuutjes verwijderd van het centrum van Kortessem, vlakbij winkels, een dokter, apotheek, het cultureel centrum, … vinden we op de Omstraat deze moderne residentie “Groenpark” terug. Het gebouw omvat 23 erkende assistentiewoningen, netjes opgeleverd in 2020 waardoor u hier van all comfort en energiezuinigheid kan genieten.

Vanaf 65 jaar bent u welkom als bewoner om in alle rust en nog zelfstandig te wonen in één van de assistentiewoningen. Elke eenheid is uitgerust met een volledige geïnstalleerde keuken (vaatwasser, oven, koelkast, kookvuur), badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet, een slaapkamer met tv-aansluiting, een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een mooie leefruimte aansluitend op het terras.

Voor de dienstverlening kan u rekenen op de CM, waardoor u dag en nacht een gerust gevoel heeft en de eerste hulp gegarandeerd wordt via een noodoproepsysteem.

De gemeenschappelijke ruimte op het gelijkvloers zorgt voor een mogelijkheid om activiteiten te organiseren of een gezellige babbel te hebben, samen met de medebewoners. De woonzorgassistent zal dit samen met de bewoners in goede banen leiden.

Bij de aankoop van een erkende assistentiewoning kan u genieten van een vrijstelling van de onroerende voorheffing en 12% btw i.p.v. 21%. Een ondergrondse autostaanplaats kan eventueel bij aangekocht worden voor 15.500 euro excl. btw of een kelderberging voor 3.900 euro excl. kosten. 

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

011 30 50 50 of

Structure : Terras

Voir la liste complète de ce immobilier neuf projet.

  • Détail
  • Financier
2263297
€ 214.273
73,00 m²
2019
Pas d'application
Pas d'application
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartements de vie assistés A vendre
Sauvegardez

Kortessem

€ 224.619

Appartements de vie assistés A vendre
Sauvegardez

Kortessem

€ 213.840

Appartements de vie assistés A vendre
Sauvegardez

Kortessem

€ 213.840

Recevez en première les

Recevez en première les à Kortessem dans votre boïte mail