11 appartements immobilier neuf a vendre a Kruisem Winkelkouter

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Projet neuf 'Rubano' à Kruisem

Publiez sur 07/08/2023

Projet neuf.

Rubano is een bijna-energieneutraal nieuwbouwproject op een boogscheut van de dorpskern in Kruisem. Het project bestaat uit 22 luxueuze leefappartementen met één, twee en drie slaapkamers, ruime terrassen en zicht op het aangelegde binnengebied. De gelijkvloerse appartementen kunnen genieten van een privatieve tuin.

De appartementen worden allen kwalitatief en stijlvol afgewerkt. Dankzij de grote raampartijen en extra hoge plafonds, bieden ze een open gevoel en een glasheldere verbinding met de collectieve binnentuin en groendaken. Bovendien wordt er gebouwd volgens de BEN-normen, waarbij duurzame materialen en de meest recente technieken worden gebruikt op vlak van energieverbruik, isolatie en ventilatie.

Rubano ligt op fietsafstand van het hart van Kruisem met alle nodige voorzieningen. Daarnaast geniet deze heuvelachtige gemeente van een centrale ligging tussen Kortrijk, Gent, Waregem en Oudenaarde met een vlotte bereikbaarheid via de E17. Op gebied van recreatie en natuur vindt u zowel het Kordaal- als Lozerbos in de directe nabijheid, net als de talloze fiets- en wandelroutes die de Vlaamse Ardennen te bieden heeft. Het Vlaamse fietsroutenetwerk loopt dan ook dwars door uw straat.

Op zoek naar een comfortabel appartement met een gunstige ligging in Kruisem? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via of 09 27 ... (voir)

  • Détail
  • Fichiers
  • Financier
3084082
Rubano
2 Façades
2024
Sud-ouest
Oui conformement à
Non
Oui
Pas d'application
Pas d'application
30
Non
Construction permis
Pas d'application
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Kruisem

Projet A vendre
Sauvegardez

Kruisem

Projet A vendre
Sauvegardez

Kruisem

Recevez en première les

Recevez en première les à Kruisem dans votre boïte mail

End Code