Neuf projet a vendre in La Cala De Mijas calle cartajima x

Sauvegardez
à partir de € 399.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Projet - calle cartajima, 29649 La Cala De Mijas

Publiez sur 20/01/2020

Projet neuf.

Een harmonieuze combinatie van luxueuze interieurkarakteristieken met een enorme buitenleefruimte. Kwaliteit komt voor kwantiteit, waardoor de weinige gelukkige eigenaars heel wat meer krijgen. 

In de ruime leefruimten vindt u een prachtig pallet van subtiele tinten en texturen die een aanvulling zijn op de adembenemende omgeving van weelderig groen en kristalhelder blauw. Er is grondig aandacht besteed aan elk detail dat aanwezig is voor uw ultiem comfort.

Al de slaapkamers die groter zijn dan gemiddelde slaapkamers hebben een privébadkamer en in de hoofdslaapkamer vindt u een inloopkast, regendouche en een dubbele wastafel. De slaapkamers zijn heerlijke, private toevluchtsoorden met een overvloed aan heerlijk binnenstromend licht. De moderne luxekeukens zijn niet alleen functioneel, maar ook mooi qua stijl en lay-out en zijn uitgerust met NEFF-apparaten en ontwerpen die aanbevolen zijn door Gunni & Trentino.

Binnenzwembad - luxe spa - volledig geëquipeerde gym - business center - private cimema - golf simulator - bar - kids zone - concierge - shuttle bus - security - wijnbar

Daar de prijzen dagelijks wijzigen is het voor ons niet haalbaar om onze site up to date te houden.
Stuur ons bij interesse een mail en dan bezorgen we u asap een prijslijst van alle beschikbare appartementen geldig op die dag.
 

  • Détail
  • Fichiers
  • Videos
  • Financier
2038018
à partir de € 399.000
2020
Pas d'application
Pas d'application
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Mijas

€ 350.000 - 400.000

Projet A vendre
Sauvegardez

La Cala De Mijas

€ 350.000 - 400.000

Projet A vendre
Sauvegardez

La Cala De Mijas

€ 350.000 - 400.000

Recevez en première les

Recevez en première les à La Cala De Mijas dans votre boïte mail

End Code