Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

3 appartements neufs a vendre a La Cala De Mijas Calle Aralia 2V

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Vitta Natura

Publiez sur 15/07/2019

Projet neuf.

Deze gloednieuwe penthouses en appartementen in Mijas zijn gelegen in een magische omgeving van natuur en groen uitkijkend op zee. De appartementen hebben ruime terrassen en de penthouses genieten van panoramisch zeezicht. De gelijkvloerse appartementen bieden u het genot van de tuin maar zonder zorgen van onderhoud.
De architectuur en modern design laten u genieten van het mediterrane licht en het beste uitzicht met respect voor het milieu en de natuur eromheen.

De ruime appartementen hebben een volledig ingerichte open keuken met eiland, woonkamer en slaapkamers met directe toegang tot het terras. De hoge kwaliteitsnormen en de gekozen materialen vallen zeker in de smaak.
 
Dit complex biedt 13.000m2 groen en 1.800m2 sport en spa faciliteiten zowel buiten als indoor; verschillende buitenzwembaden, wellness-centrum met overdekt zwembad, Turks bad en sauna, sportschool, social club, paddle tennisbaan en heel veel groen.
 

  • Détail
  • Videos
  • Financier
1715037
Pas d'application
Pas d'application
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

La Cala De Mijas

Projet A vendre
Sauvegardez

La Cala De Mijas

Projet A vendre
Sauvegardez

La Cala De Mijas

Recevez en première les

Recevez en première les à La Cala De Mijas dans votre boïte mail