Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Maison à vendre Langemark-Poelkapelle, Zonnebekestraat 66 / B

Sauvegardez
539.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Zonnebekestraat, 8920 Langemark-Poelkapelle

Publiez sur 02/05/2019

Maison 3 Chambres.

Deze uiterst verzorgde villa bevindt zich in Langemark-Poelkapelle op slechts 8km van Ieper centrum. Een uitstekende ligging aangezien de woning dicht bij tal van winkels ligt en een vlotte verbinding heeft tot de A19. De villa werd in Spaanse stijl gebouwd in 2008. De totale oppervlakte van het perceel bedraagt 1351m 2  waarbij een bewoonbare oppervlakte van 255m 2  en een bijgebouw van 63m 2 . Er kan nog tot 200m 2  extra bijgebouwd worden. De woning heeft een grote, verzorgde oprit en ook nog een apart oprit tot het bijgebouw. Ideaal voor een zelfstandige!  

Bij het binnenkomen van de woning kan meteen opgemerkt worden dat de volledige woning voorzien is van domotica, inbraak- en brandalarminstallatie, een absolute meerwaarde! Op het gelijkvloers bevindt zich een zeer ruime, lichtrijke woonkamer met een recent ingebouwde kachel. Daarnaast treffen we ook ingebouwde kasten aan, waarbinnen zich een bureau bevindt met inschuifbare wanden. 
Eenmaal in de keuken komen we een groot kookeiland tegen met een aangebouwde tafel. De perfect uitgeruste keuken is voorzien van allerlei Miele-apparaten(stoomoven, microgolf, oven, koffie-apparaat en vaatwas). Naast de keuken werd een ruime wasplaats voorzien waar nog een bijkeuken geïnstalleerd is. In de wasplaats treffen we ook nog een douche, apart toilet en een extra praktische berging aan. Er is een dubbele garage aanwezig met automatische poort en toegang tot de kleinste zolder. De woonkamer, keuken, inkomhal en toilet zijn voorzien van vloerverwarming. 

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 grote slaapkamers en een badkamer. In de slaapkamer, gelegen aan de voorkant van de woning, bevindt zich de toegang tot de grootste zolder. De geïsoleerde zolder kan dankzij zijn groot oppervlak, nog gemakkelijk omgevormd worden tot 3 volwaardige ruimtes. De badkamer bestaat uit een regendouche, bubbelbad, toilet, 2 wastafels en ingebouwde muziekboxen. 

Het bijgebouw is voorzien van aparte inrit, grote automatische poort, kleine zolder die kan dienen als opbergruimte, smeerput en opnieuw domotica en alarminstallaties. Het volledige gebouw werd ook geïsoleerd. Daarnaast biedt deze ruimte ook mogelijkheid om uitgebreid te worden!


Een absolute topwoning die nauwgezet afgewerkt werd en voorzien is van de beste technieken! Ideaal voor iemand die de Spaanse stijl en centrale doch rustige ligging weet te appreciëren!

Bijkomende technische gegevens:
- Vloerverwarming op benedenverdieping
- Analoge domotica
- Kachel die zowel keuken, woonkamer en inkomhal verwarmt
- Ventilatie type D
- Gascondensatieketel + boiler van 30l
- 3 regenputten goed voor 37.500l 
- 16 PV-panelen 

Indeling:
Inkomhal (6,8m 2 ) - toilet (1,6m 2 ) - woonkamer (38m 2 ) - keuken (23m 2 ) - wasplaats (18m 2 ) - berging (6m 2 ) - garage (31m 2 )
Nachthal (6m 2 ) - slaapkamer 1 (20m 2 ) - slaapkamer 2 (20m 2 ) - slaapkamer 3 (19m 2 ) - badkamer (11m 2 ) 
Zolder 1 (15m 2 ) - Zolder 2 (40m 2 ) 
Bijgebouw (63m 2 )

Troeven:
- Domotica
- Veel lichtinval 
- Warme woning met veel ruimte 
- Bijgebouw met afzonderlijke oprit 
- Bijna volledig afgewerkt (enkel nog trap)
 

Structure : Chambre à coucher (3) , Cuisine , Débarras , Garage , Gastentoilet , Grenier (2) , Inkomhal , Jardin , Loods , Nachthal , Place à laver , Salle de bains , Salle de séjour , Terrasse
  • Détail
  • Financier
1819885
4 Façades
€ 539.000
232,50 m²
1351,00 m²
50,00 m
2008
Sud-ouest
Oui conformement à
Non
En demande
En demande
Non
Oui
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

Merkem

€ 529.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Staden

€ 500.294

Maison A vendre
Sauvegardez

Houthulst

€ 509.089

Recevez en première les

Recevez en première les à Langemark-Poelkapelle dans votre boïte mail