Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Neuf maison a vendre à Las Colinas Avenida de las Colinas 14

Sauvegardez
515.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Prachtige Ibiza-stijl Villa in Las Colinas Golf & Country Club

Publiez sur 03/05/2019

Maison neuve 3 Chambres.


Prachtige villa in Ibiza-stijl in het luxe Golf en Country Resort Las Colinas.

De villa bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime woonkamer, eetkamer, grote open keuken volledig uitgerust, grote tuin met vele mogelijkheden, verschillende terrassen, privé zwembad, parkeerplaats op perceel en opslagmogelijkheden.    

De exclusieve ervaring van het verblijf in Las Colinas Golf & Country Club, is er een beschikbaar voor alleen bijzonder gelukkige mensen. Een particuliere woongemeenschap met woningen met lage dichtheid, gestructureerd rond een 18 holes internationaal prestigieuze golfbaan, gelegen tussen valleien en heuvels, met een prachtig uitzicht op de zee en het mediterrane bos.
In het zuiden van Alicante biedt het een uitzonderlijk microklimaat, door de meerderheid van de Europeanen beschouwd als de ideale locatie. Met een breed scala aan nabijgelegen sport- en recreatieactiviteiten op slechts een paar minuten afstand, en een verscheidenheid aan restaurants met zowel gastronomische als traditionele gerechten, is het de perfecte plek voor ontspanning en verwennerij.

Geniet van de privéstrandclub met uitzicht op de kristalblauwe Middellandse Zee.

Sinds de opening in 2010 heeft Las Colinas een internationaal prestige weten te consolideren vanwege de exclusiviteit en het zorgvuldige ontwerp en de kwaliteit van de behuizing, de prachtige faciliteiten en diensten en de zorg voor de natuurlijke omgeving.
De bekroonde golfbaan staat al op de 100 besten van de Europese ranglijst.
Maximale privacy en veiligheid. Unieke toegang, met een 24-uurs beveiligingsservice, naar een vallei van 330 hectare heuvels, vormt een natuurlijke barrière en zorgt voor privacy in de hele gemeenschap.

Het is geruststellend om te weten dat het alle benodigde planningslicenties heeft, een plan voor milieubeschermingsmaatregelen en een lage bouwdichtheid, minder dan 4 huizen per hectare. Met een eerste fase van huisvesting al geleverd en de essentiële infrastructuur in perfecte werking.

Structure : Badkamer (2) , Balkon , Berging , Eetkamer , Keuken , Parkeerplaats , Slaapkamer (3) , Tuin , Woonkamer , Zwembad
  • Détail
  • Financier
1830470
€ 515.000
144,00 m²
2018
Oui conformement à
Oui
En demande
En demande
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

Las Colinas

€ 545.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Las Colinas

€ 545.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Las Colinas

€ 545.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Las Colinas dans votre boïte mail