Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Maison à vendre Loulé

Sauvegardez
4.600.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Moderne Villa te koop in Quinta do lago, Algarve Savoir l'adresse?

Publiez sur 14/03/2018

Maison 5 Chambres.

Dit prachtig gerenoveerde villa is up to date gebracht in een eigentijdse stijl en een aanvulling op de architectuur en de omgeving.
In een volwassen rustige omgeving, de woning heeft een indrukwekkende entree set terug van de weg.
Bij het betreden van de villa, is er onmiddellijk het gevoel van licht en ruimte met een groot zwembad en entertainment gebied buiten de grote woonkamer en een zeer groot terras en entertainment gebied aan de achterzijde van de woning met buiten keuken en uitgestrekte grasveld.
De moderne keuken is ideaal voor entertainment met een ontbijt toonbank / bar en alle apparatuur die nodig is voor het bereiden van een heerlijke maaltijd of de ultieme cocktail.
Ook op de begane grond zijn er twee slaapkamers, beide met en-suite met moderne badkamer en toegang tot de tuinen en het zwembad terras.
Op de bovenste verdieping is er een andere gast en-suite slaapkamer en de ruime master suite met uitzicht op het zwembad terras en de tuinen.
De kelder biedt nog meer accommodatie en entertainment ruimte, met een volledig ingerichte bioscoop met verstelbare lounge stoelen, open keuken, speelkamer met biljart, fitnessruimte, en een 5e slaapkamer en-suite.
Deze villa is het perfecte huis voor het hele jaar, of een geweldige entertainers droom met voor elk wat wils, afgewerkt volgens de hoogste normen in een gewilde deel van het resort

Structure : Badkamer (5) , Slaapkamer (5)
  • Détail
  • Financier
1542172
€ 4.600.000
219,00 m²
1760,00 m²
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

Loulé

€ 3.599.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Loulé

€ 5.500.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Loulé

€ 3.550.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Loulé dans votre boïte mail