Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Maison à vendre Loulé

Sauvegardez
2.650.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Klassieke en Veeleisende Villa te koop in Pinheiros Altos in de Algarve Savoir l'adresse?

Publiez sur 27/02/2019

Maison.

Een prachtig voorbeeld van de Pinheiros Altos architectuur en allure, dit traditionele 4-slaapkamer villa biedt een fantastische omgeving voor een echte Algarve vakantie huis, in gewilde locatie in de buurt van Quinta do Lago.
Nog steeds in originele staat en onderhouden van een zeer hoge standaard, de villa heeft een zeer elegante woonkamer met uitzicht op de goed onderhouden tuinen en het buitenleven, met een open keuken, eetkamer en een klassiek engelse stijl keuken. Op de begane grond, vindt u hier nog 2 zeer ruime slaapkamers ensuite, evenals een speelkamer.
Op de eerste verdieping, is er een kantoor, een extra slaapkamer en een ensuite badkamer en de master-suite met een schitterend uitzicht over de weelderige en volgroeide tuinen.
Het buiten zijn uitstekend om te genieten van het geweldige weer in de regio, met een mooi ontworpen gebied rond het zwembad, een functie tuinhuisje met een zithoek en een custom-made overdekte barbecue.
Kortom, een mint-conditie woning in de beste locatie van Pinheiros Altos.

  • Détail
  • Financier
1688280
€ 2.650.000
333,00 m²
1890,00 m²
En demande
En demande

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

Loulé

€ 1.680.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Loulé

€ 1.150.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Loulé

€ 4.800.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Loulé dans votre boïte mail