Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Maison à vendre Loulé

Sauvegardez
6.750.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Buitengewone Klassieke Villa te koop in Quinta do Lago, Parque Atlantico, Algarve Savoir l'adresse?

Publiez sur 31/05/2018

Maison.

Deze buitengewone villa, een mooi voorbeeld van een klassieke Quinta do Lago villa in Parque Atlantico, biedt de echte levensstijl van het resort, op korte afstand van de Ria Formosa nature reserve paden en het strand in Quinta.
Ontworpen in een tijdloze klassieke architectuur, met alleen de top-reeks verschillende materialen en afwerkingen toegepast, zoals het uitgebreide gebruik van natuurlijke travertin vloeren en badkamers, dit 5-slaapkamer villa heeft weelderige tuinen gevestigd in de grote tuin van het perceel en zeer mooi uitzicht op een van de kunstmatige meren van het resort.
Op de begane grond een grote woonkamer met open haard, een aangrenzende eetkamer en een grote volledig ingerichte engels-stijl keuken met ontbijthoek.
Gasten zullen nauwkeurig worden ondergebracht in de 3 en-suite kamers op de begane grond, elk met eigen badkamer en grote gebieden, met inbegrip van de toegang tot de terrassen.
Op de eerste verdieping omvat 2 grote mastersuites bieden ruim uitzicht op de kustlijn van Quinta do Lago, met uitzicht op de uitgestrekte tuin en het zwembad. Een extra kamer met open haard op dit niveau kan worden gebruikt als een kantoor of woonkamer.
De benedenverdieping heeft natuurlijk licht in en heeft een dubbele garage, voldoende bergruimte en een open keuken, multifunctionele ruimte.
Langs de zeer grote, verwarmde zwembad, met een eigen elektrische kap, er is een geweldig alfresco overdekt eetgedeelte. De uitgestrekte tuinen zijn erg goed onderhouden en verbeteren van het gevoel van exclusiviteit en privacy.

  • Détail
  • Financier
1688282
€ 6.750.000
830,00 m²
3130,00 m²
En demande
En demande

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

Loulé

€ 1.680.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Loulé

€ 1.150.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Loulé

€ 4.800.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Loulé dans votre boïte mail