Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Maison à vendre Loulé

Sauvegardez
2.995.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

4 slaapkamer traditionele stijl gebouwde villa in quinta do lago Savoir l'adresse?

Publiez sur 27/02/2019

Maison.

Minuten van de golfbanen, Quinta shopping, en alle voorzieningen, deze merk nieuwe villa geeft een traditionele architectuur op drie niveaus.
Op de begane grond, er is een hal die leidt naar een ruime woonkamer met open haard, een aparte eetgedeelte, gedeeld door openslaande deuren, keuken met terras en bbq gebied, en twee ensuite slaapkamers. Het terras rondom het zwembad en de tuinen zijn twee watervallen functies.
Op de eerste verdieping bevindt in twee ensuite slaapkamers en een eigen binnenplaats uitzicht op het zwembad en de tuinen.
De kelder biedt tal van mogelijkheden voor een bioscoop, een fitnessruimte, wijnkelder, berging en twee slaapkamers met ensuite badkamers, een van hen met een aparte toegang, en een rustige binnenplaats.
De villa is uitgerust met een marmeren vloer en vloerverwarming in de gehele woning, dubbel geïsoleerde ramen, airconditioning, elektrische rolluiken en poorten, alarm-systeem, verwarmde zwembad met deksel, bevloeide tuin.
Deze eigenschap is geprijsd om te verkopen.

  • Détail
  • Financier
1726201
€ 2.995.000
626,00 m²
2355,00 m²
En demande
En demande

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

Loulé

€ 1.680.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Loulé

€ 1.150.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Loulé

€ 4.800.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Loulé dans votre boïte mail