Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

3 appartements immobilier neuf a vendre a Málaga la cizana x

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Nereidas

Publiez sur 03/12/2019

Projet neuf.

NEREIDAS - Residencial Nereidas zijn architectuur is perfect verbonden met de zee.

Unieke zichten, waar het verbinden met de natuur, de kernessentie, eenvoudiger dan ooit is. Voel de bries en geniet van betoverende zonsopgangen in een oase van rust en welzijn. 
Strategisch gelegen, Residencial Nereidas ligt op een van de meest samenvloeiende gebieden aan de Costa del Sol. In verbinding met de belangrijkste transport, de internationale luchthaven en de haven van Malaga.

Residencial Nereidas rekent op uitstekende communicatie met commerciële, recreatieve en eetgelegenheden. Op slechts 800 meter van de Parador Málaga Golf. 6.5 km van de internationale luchthaven van Malaga en op slechts 10 minuten van het centrum van Malaga.

Van elk materiaal, tot in het kleinste detail van de constructie, is Residencial Nereidas gebouwd met een duidelijk doel: de beste materialen op de markt. garanderen, maximale functionaliteit, duurzaamheid en het meest gedetailleerde ontwerp. Parkeerplaats en opslag inbegrepen in de prijs. Buitenzwembad, Olympisch zwembad, Verwarmd binnenzwembad, Loopcircuit, 24/7 beveiliging, Uitgeruste keuken van Gunni en Trentino, Sauna, Turks bad en een volledig uitgeruste fitnessruimte.

104 appartementen met 1,2,3 en 4 slaapkamers aan het strand. Een exclusief residentieel avantgarde complex met een innovatief ontwerp aan het strand, ontworpen om het beste te maken van het fantastische open uitzicht op de Middellandse Zee.
 

  • Détail
  • Videos
  • Financier
1982415
2020
Pas d'application
Pas d'application
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Málaga

Projet A vendre
Sauvegardez

Málaga

Projet A vendre
Sauvegardez

Málaga

Recevez en première les

Recevez en première les à Málaga dans votre boïte mail