Neuf appartement a vendre à Artola Homes Ii Marbella Calle La Romana 1

Sauvegardez
à partir de € 389.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Artola Homes II - Marbella

Publiez sur 08/02/2022

Appartement neuf 2 Chambres.

Artola Homes is een omheind wooncomplex, bestaande uit 72 appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers, met een origineel, innovatief en avant-gardistisch ontwerp dat u niet onverschillig zal laten.
Het heeft tuinen, ontspanningsruimten en een gemeenschappelijk buitenzwembad waar u kunt genieten van de rust en kalmte van de omgeving; en een fitnessruimte en binnenzwembad voor de volledige verzorging van uw lichaam en geest. Bovendien kunt u dankzij de zuid-zuidwestelijke oriëntatie optimaal profiteren van het natuurlijke licht en van een prachtig uitzicht op zee.
Artola Homes is ontworpen om u het allerbeste te bieden op het gebied van luxe in uw nieuwe huis. Zowel de gemeenschappelijke ruimtes als het interieur van elk van de woningen combineren design en comfort in een zeer aantrekkelijk product dat moeilijk te vergelijken is in de omgeving. Op maat gemaakte woningen met ruime, perfect georiënteerde kamers. De keuken, ontworpen met topmerken, is opgevat als een geheel binnen de grote ruimte: kwarts werkbladen, geïntegreerde apparatuur en geïntegreerde LED-verlichting die zorgt voor verfijning en warmte. In de badkamers hebben wij gekozen voor de elegantie van groot formaat porseleinen tegels, een weerspiegeling en garantie van design.
SS048

Structure : Badkamer (2) , Garage (2) , Keuken , Slaapkamer (2) , Terras , Woonkamer , Zwembad
  • Détail
  • Financier
3165270
Artola Homes Ii
à partir de € 389.000
136,00 m²
200,00 m²
2022
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Marbella

€ 360.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Marbella

€ 350.000 - 400.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Marbella

€ 395.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Marbella dans votre boïte mail