Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Maison non à vendre Mariakerke Molenwalstraat 11

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison à vendre à Mariakerke

Publiez sur 03/04/2019

Maison 2 Chambres.

Biedingen afgelopen: in afwachting akkoord vrederechter. 

De verkoop van onderhavig onroerend goed valt onder toepassing van artikel 499/7 §2 1° B.W., waarbij machtiging dient te worden bekomen om het voormeld onroerend goed uit de hand te verkopen door de vrederechter in het kader van de voorlopige bewindvoering van de handelingsonbekwame eigenaar.
In het kader van deze bewindvoering is de publiciteit van Landbergh (zowel online, geschreven als op de locatie ter plaatse) in beginsel geen aanbod, maar betreft het een uitnodiging om aanbiedingen te doen. De geafficheerde prijs betreft een instelprijs.

Deze halfopen, te renoveren bebouwing is gelegen op een perceel van 1.086 m² in een heel rustige en kindvriendelijke woonwijk nabij het centrum van Mariakerke. De woning is met de wagen zeer vlot bereikbaar met in de directe nabijheid belangrijke invalswegen, zoals de R4 en de N9. Bovendien bevinden er zich op wandelafstand diverse busverbindingen en ook met de fiets kan u de historische binnenstad van Gent vlot bereiken. 

De woning werd op het gelijkvloers ingedeeld in een inkomhal, een praktische berging, een leefruimte met woon- en eetkamer, een keuken met een aangrenzende badkamer met wastafel, toilet en douche en een veranda. Aansluitend aan het huis is er nog een bergplaats en een garage voorzien. Op het eerste verdiep bevinden er zich twee ruime slaapkamers en een bureau. 

De talloze mogelijkheden, de grote tuin en de uitstekende locatie in het gegeerde Mariakerke zijn slechts enkele troeven dewelke deze woning voor u in petto heeft. Bent u benieuwd wat deze woning voor u kan betekenen? Maak dan snel een afspraak op ons bezoekmoment. 

Centrale verwarming op stookolie. EPC 449 kWh/m². 
 

Structure : Bureau , Chambre à coucher (2) , Cuisine , Débarras , Inkomhal , Salle à manger , Salle de séjour , Véranda
  • Détail
  • Financier
1801004
Bij akte
3 Façades
78,00 m²
1070,00 m²
94,00 m
1937
Nord-ouest
Oui non conformement à
Non
Oui
449 kWh/m²
201904010002146116RES1
Non
Construit avant 1962
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Mariakerke dans votre boïte mail