Appartement non à vendre à Residentie Ankersmit Melle Brusselsesteenweg 157

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement à vendre à Melle

Publiez sur 09/06/2021

Appartement 1 Chambre à l'étage 2.

Dit dakappartement van ca. 95 m² is voorzien van één ruime slaapkamer, een lichtrijke leefruimte met open keuken en annex berging, een gastentoilet en een badkamer met douche, ligbad en dubbele lavabo. In alle droge ruimtes is eiken parket voorzien. Bij het appartement hoort een zonneterras van 59 m². Vrijblijvend kan u in de ondergrondse verdieping een open autostaanplaats, afgesloten garagebox en/of een privatieve berging mee aankopen.

Het iconische gebouw vormt de residentiële invulling van een nieuwe verkaveling van het voormalige tuinbouwbedrijf van de familie Ankersmit. Het architectenbureau Abscis Architecten werkte een energiearm appartementsgebouw uit met sterke, architecturale lijnen en comfortabele leef-appartementen.

Het gebouw werd ingedeeld met op het gelijkvloers 4 tuinappartementen waarbij de kopappartementen een gemengde functie kregen zodat vrije beroepers er hun kantoor kunnen huisvesten. Op de eerste verdieping zijn er zes appartementen met erboven een penthouseverdieping met vier prachtige dakappartementen en ruime zonneterrassen. Het gebouw telt twee liften die doorlopen tot in de ondergrondse parking met open staanplaatsen, afgesloten garageboxen en voldoende privatieve bergruimte. De afvalberging werd op het gelijkvloers voorzien om een vlotte vuilnisophaling mogelijk te maken. 

Het gebouw is ver voor op de huidige energetische normen en voldoet aan de regels voor het BEN-label. Zo werd voor ieder appartement een individuele warmtepomp, vloerverwarming en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie voorzien. Er wordt de koper een afgewerkt appartement aangeboden, inclusief comfortabele handelswaarden voor het kiezen van een keuken en haar toestellen, de sanitaire toestellen en de vloerbekleding.

De ligging van residentie Ankersmit wordt gekenmerkt door enerzijds de rust en luwte van de Scheldevallei met een oude arm van de Schelde vlakbij, net achter de site, en anderzijds de bijzondere bereikbaarheid dankzij de directe ontsluiting via de E17 aan de ene zijde en de oprit van R4 met aansluitend de E40 op een boogscheut. Bovendien biedt de Brusselsesteenweg tal van faciliteiten gaande van gastronomie en shopping tot recreatie allerhande.

Wandelaars en natuurliefhebbers kunnen er genieten van de directe nabijheid van het uitgestrekte, nieuw aangelegde natuurgebied ‘de Gentbrugse Meersen’. Ook het openbaar vervoer is er legio met een directe busverbinding naar het centrum van Gent voor de deur en het treinstation van Merelbeke op een boogscheut.

WWW.LANDBERGH.BE 09 22 ... (voir)

Structure : Chambre à coucher , Cuisine , Débarras , Inkomhal , Salle de bains , Salle de séjour , Terrasse
  • Détail
  • Financier
1603105
Residentie Ankersmit
2 Façades
71 300,00 €
95,00 m²
95,00 m²
2018
Sud
2
Oui conformement à
Non
Oui
En demande
En demande
27
30
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Melle dans votre boïte mail

End Code