Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Projet à vendre Melle, Brusselsesteenweg 157

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartements à vendre à Melle

Publiez sur 04/10/2017

Projet.

Dit iconisch gebouw van de hand van het architectenbureau Abscis bestaat uit 14 energie-arme, comfortabele appartementen.

Het gebouw telt twee liften die doorlopen tot in de ondergrondse parking met open staanplaatsen, afgesloten garageboxen en voldoende bergruimte.

Het gebouw is ver voor op de EPB-normen en voldoet aan de regels voor het BEN-label (E30). Zo werd voor ieder appartement een individuele warmtepomp, vloerverwarming en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie voorzien. Er wordt u een volledig afgewerkt appartement aangeboden, inclusief comfortabele handelswaarden voor het kiezen van uw keuken, de sanitaire toestellen en de vloerbekleding.

De ligging van residentie Ankersmit wordt gekenmerkt door de bijzondere bereikbaarheid dankzij de directe ontsluiting via R4 met aansluitend de E40. Bovendien biedt de Brusselsesteenweg tal van faciliteiten zoals winkels, banken, restaurants en recreatie allerhande.

Wandelaars en natuurliefhebbers kunnen er genieten van de directe nabijheid van het uitgestrekte, nieuw aangelegde natuurgebied ‘de Gentbrugse Meersen’ en de Schelde vallei. Ook het openbaar vervoer is er goed voorzien met een directe busverbinding naar het centrum van Gent voor de deur en het treinstation van Merelbeke op enkele minuten.


  • Détail
  • Financier
1602539
Residentie Ankersmit
2 Façades
2018
Sud-est
Oui conformement à
Non
Oui
Pas d'application
Pas d'application
27
30
Non
Oui
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Melle

Projet A vendre
Sauvegardez

Melle

Projet A vendre
Sauvegardez

Melle

Recevez en première les

Recevez en première les à Melle dans votre boïte mail