Vendu à Residentie Reynaerde Melle Vossenstraat 19

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Kleinschalige residentie in het centrum van Melle

Publiez sur 09/06/2021

Projet.

Residentie Reynaerde is een kleinschalig nieuwbouwproject gelegen langs de Vossenstraat, vlakbij het centrum van Melle. Het project beschikt over een zeer gunstige ligging met alle voorzieningen (bakker, slager, apotheek, warenhuis, bank, post,…) op wandelafstand. Bovendien ligt het project op een boogscheut van het station van Melle en vlakbij de opritten van de R4, E17 en E40. 

Het gebouw bestaat uit drie bouwlagen en omvat appartementen met 1,2 & 3 slaapkamers. Alle appartementen worden afgewerkt met duurzame materialen en kunnen naar keuze van de klant individueel afgewerkt worden in samenspraak met de projectcoördinator. 

Aan de achterzijde van de residentie beschikt elk appartement over een ruim zuidoost-gericht terras en beschikken de gelijkvloerse appartementen over een tuin. Aansluitend wordt er achteraan het perceel voldoende parkeergelegenheid voorzien, waaronder 10 carports met een privatieve berging en groendak, 4 autostaanplaatsen en een gemeenschappelijke fiets-en afvalberging. 

Residentie Reynaerde is een residentie waarbij bijzondere aandacht werd besteed aan de architectuur, de indeling, lichtinval en parkeergelegenheid. 

WWW.LANDBERGH.BE   09 225 25 24

  • Détail
  • Financier
1805566
2020
Residentie Reynaerde
2 Façades
2019
Sud-est
Oui conformement à
Non
Pas d'application
Pas d'application
40
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Melle dans votre boïte mail

End Code