Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Maison à vendre Melsen, Kasteelstraat 22

Sauvegardez
875.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison à vendre à Melsen

Publiez sur 11/06/2019

Maison 4 Chambres.

Deze villa met praktijkruimte en loft is gelegen langs de Kasteelstraat vlakbij de kern van Melsen, een levendige deelgemeente van Merelbeke in de groene Scheldevallei, en dit met handelszaken op wandelafstand. 

De villa met bouwjaar 1954 is doorheen de jaren perfect onderhouden en werd in 2006 gerenoveerd. Gedurende deze renovaties werden de authentieke elementen die de woning biedt met zorg bewaard.

Het gelijkvloers van de woning bestaat uit een praktijk- en privé gedeelte. Het praktijkgedeelte is toegankelijk via een aparte zij-ingang. De praktijk bestaat uit een inkomhal, een secretariaat, een wachtzaal, een toilet en een consultatieruimte met uitzicht op de tuin. Het privé gedeelte beschikt over een inkomhal met gastentoilet en hydraulische lift, een lichtrijke eet-/leefruimte met open keuken en uitzicht op de tuin, een inpandige garage en een wasruimte/berging.

Op de eerste verdieping van de woning zijn vier slaapkamers en twee badkamers voorzien. De master bedroom met terras biedt rechtstreeks toegang tot de eerste badkamer die beschikt over een ligbad, wastafel, toilet en douche. De tweede badkamer van de woning is voorzien van een toilet, wastafel en douche.

De tweede verdieping van de woning is ingedeeld als loft. Deze loft is te bereiken via een aparte zij-ingang en beschikt over een leef-/eetruimte met terras, een keuken, een badkamer met wastafel, toilet en douche, éen slaapkamer en enkele kleine bergruimtes.

Extra troeven van deze woning omvatten het adembenemend verzicht over het natuurgebied van Vurste en de volgroeide, wilde tuin van ca. 2.370m². Deze tuin is onder meer voorzien van enkele hoogstammige loofbomen waaronder o.a. een treurwilg, magnolia en ceder alsook enkele fruitbomen.

De woning beschikt tot slot over een droge kelder van ca. 42m² en een carport. 

Centrale verwarming op aardgas. EPC woning: 296 kWh/m². EPC loft: 294 kWh/m². 

Structure : Bureau (2) , Cave , Chambre à coucher (4) , Cuisine , Débarras (2) , Garage , Inkomhal (2) , Salle à manger (2) , Salle de bains (3) , Salle de séjour (2) , Salle de service (2) , Toilettes (2)
  • Détail
  • Financier
1861794
Na akte
€ 875.000
505,00 m²
4640,00 m²
1954
2006
Sud-ouest
Oui conformement à
Non
Oui
296 kWh/m²
201902280002136235RES1
Non
Oui
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

Merelbeke

€ 895.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Sint-Denijs-Westrem

€ 850.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Nazareth

€ 895.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Melsen dans votre boïte mail