Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

A vendre à Nieuwbouwproject Residentie Kristin Menen Zandputstraat 40

Sauvegardez
  • 360° view
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Tijdloze residentie vlakbij belangrijke invalswegen

Publiez sur 18/09/2017

Projet neuf.

De residentie is een tijdloze residentie opgetrokken op de hoek van de Zandputstraat en Ezelbrugstraat te Menen, op loopafstand van het station, een paar minuten van het centrum en dichtbij de invalsweg Ieperstraat. Via de Guido Gezellelaan, de hoofdweg aan de Ezelbrugstraat bereikt men makkelijk de A19.

Het gebouw omvat 6 residentiele woongelegenheden geschikt in 2 volumes parallel aan de straten en verspreidt over 3 verdiepingen. Tussen beide volumes reist een rijk beglaasde circulatietoren met de hoofdtoegang, de trappenhal en de liftkoker. De gebouwen zijn zo ingeplant dat alle leefruimten, slaapkamers, badkamer en keuken genieten van daglicht en zicht.

In de binnenkoer vinden we een afzonderlijke afvalberging, een ruime fietsenstalling en 3 parkeerplaatsen. Voor het gebouw aan de Zandputstraat zijn nog eens 3 parkeerplaatsen voorzien waarvan 1 voor mindervaliden. 

Elk appartement beschikt over 2 slaapgelegenheden (1 ervan heeft er zelfs 3) en een ruim terras. De appartementen kunnen nog naar eigen keuze worden afgewerkt (vloer, wandbekleding, keuken). 

Elk appartement is voorzien van een klasse 2 inbraakwerende deur met deurspion, een dievenklauw tegen het uitlichten van de deur en veiligheidsslot. 

PLUSPUNTEN:
- vlakbij belangrijke invalswegen en openbaar vervoer
- energiezuinig
- kan naar eigen keuze afgewerkt worden! 

Aarzel niet en plan uw bezoek aan deze top appartementen!
Bekijk ons volledig aanbod op
 

  • Détail
  • Videos
  • Financier
1476839
Nieuwbouwproject Residentie Kristin
2016
Pas d'application
Pas d'application
Non
/
Pas d'application
Non
/
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Menen

Projet A vendre
Sauvegardez

Menen

Projet A vendre
Sauvegardez

Menen

Recevez en première les

Recevez en première les à Menin dans votre boïte mail