Neuf appartement non à vendre à Merelbeke Hundelgemsesteenweg 240

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

A VENDRE CHEZ LANDBERGH: appartement avec 2 chambres à coucher

Publiez sur 09/06/2021

Appartement neuf 2 Chambres à l'étage 1.

Dit tweeslaapkamer appartement op de 1e verdieping biedt een bewoonbare oppervlakte van ca. 97m². De indeling is als volgt: via de inkomhal met vestiairekast, gastentoilet en praktische berging heeft u toegang tot de open keuken en de lichtrijke eet-/leefruimte die in directe verbinding staat met het west georiënteerde terras (ca. 17m²). Tevens biedt dit appartement twee slaapkamers, een gastentoilet en een badkamer met dubbele wastafel, douche en ligbad. 

Het appartement is droog en veilig te bereiken vanuit de ondergrondse parking met de lift. In de ondergrondse verdieping heeft u tevens de optie om een privatieve kelderberging bij aan te kopen. Daarnaast heeft u de optie om in de tuinzone achteraan een eigen tuin met tuinpaviljoen mee aan te kopen. 

Het lastenboek voorziet in een basisbudget voor de keuze van de afwerkingsmaterialen, welke in samenspraak met de projectcoördinator kunnen worden afgestemd op maat van uw persoonlijke wensen. 

Parc Bonne is gelegen langs de Hundelgemsesteenweg in Merelbeke Flora. De locatie biedt een veelzijdig aanbod aan diensten, winkels, restaurants en recreatie. Ook sporters, wandelaars en natuurliefhebbers kunnen er genieten van het nabijgelegen Liedermeerspark en de prachtige fietsroutes langs de Scheldearm vlakbij. 

Benieuwd naar dit nieuwbouwappartement in Merelbeke? 
Maak dan een afspraak via of 09 22 ... (voir)

www.landbergh.be

Structure : Chambre à coucher (2) , Cuisine , Débarras , Salle à manger , Salle de bains , Salle de séjour , Terrasse , Toilettes
  • Détail
  • Financier
2126420
100 500,00 €
97,00 m²
114,00 m²
2020
Ouest
1
Oui conformement à
Non
Oui
En demande
En demande
28
35
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Merelbeke dans votre boïte mail

End Code