Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Appartement à vendre Middelkerke Graaf Jansstraat 4

Sauvegardez
269.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Graaf Jansstraat, 8430 Middelkerke

Publiez sur 26/05/2020

Appartement.

De residenties Fidelis I en Fidelis II worden opgetrokken in het hart van Westende Bad. Fidelis I in de Graaf Jansstraat, Fidelis II in de Badenlaan te Westende. Beiden zijn volledig zuid gericht in een doodlopende straat nabij een rustige en verkeersarme omgeving. Het project situeert zich op wandelafstand van zee, diverse winkels en het openbaar vervoer.
Het project is reeds vergund en dient zich te meten aan de meest actuele normen qua brandveiligheid, isolatie, duurzaamheid,... Al deze factoren in combinatie maakt van deze residenties de nieuwste en meest kwaliteitsvolle appartementsblokken uit de regio. Bijkomend bevat het project ondergrondse garages en heeft u ook de mogelijkheid om een berging bij te nemen.
 
Fidelis I en II zijn kleinschalige residenties waarbij de bouwheer noch moeite, noch investeringen uit de weg is gegaan om de residenties zo onderhoudsvriendelijk mogelijk op te bouwen.
Alle faciliteiten van het hedendaags wooncomfort zijn aanwezig en worden zelf overtroffen. Naast de privatieve appartementen beschikken de kopers over de mogelijkheid tot aankoop van een ruime garage of parkeerplaats. Indien gewenst kunt u ook extra bergruimte aankopen in de garage. Verder wordt er ook een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien waar men tot 30 fietsen kan stallen. Tot slot is er ook een afvalberging aanwezig in de garage.
Het gebouw wordt opgetrokken onder de waarborg 'Wet Breyne' en biedt aan de kopers een 100% bankgarantie, voltooiingswaarborg.
Naast de 10 jarige aansprakelijkheid van de bouwheer dienen alle onderaannemers een verzekering af te sluiten die dit ook gaat waarborgen. U als klant wordt aldus perfect beschermd!
Zowel voor vaste bewoning, vakantieverblijf of als investering, zijn deze residenties zeker uw vertrouwen waard!
Twijfel er niet aan om meer info te vragen betreffende dit project aan Natasja - 0499 ... (voir)

Structure : Badkamer , Garage , Keuken , Toilet
  • Détail
  • Financier
2182845
€ 250000 - 300000
91,00 m²
2020
En demande
En demande
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Middelkerke

€ 250.000 - 300.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Middelkerke

€ 260.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Middelkerke

€ 260.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Middelkerke dans votre boïte mail