Appartement non à vendre à Residentie Ysera Iii Nieuwpoort Franslaan 130 / 06.12

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Franslaan, 8620 Nieuwpoort

Publiez sur 01/03/2019

Appartement 2 Chambres à l'étage 6.

Dit appartement zal u betoveren! 

Om te beginnen omvat dit appartement een ruime woonkamer, halfopen keuken met aansluitende extra sanitaire ruimte die eveneens dienst doet als ruime berging, een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, 1e slaapkamer met toegang tot de badkamer, zéér grote master bedroom met ingewerkte kleerkast wat alles samen goed is voor 120m² bewoonbare oppervlakte! Daarnaast beschikt het appartement over een ronduit fantastisch terras! Gezien er aan zowel de oost-, zuid- & westzijde terras is kunt u hier de volledige dag in de zon zitten!

Alsof dit alles nog niet genoeg is combineert dit appartement een uiterst centrale locatie in Nieuwpoort-Bad met wervelende vergezichten. Bij helder weer is zélfs de Ijzertoren in Diksmuide zichtbaar! 

Naast het appartement is er nog een bergruimte op de hal van de 6e verdieping van zo'n 10m² en is er de mogelijkheid om een garage met extra kelderruimte in het gebouw zelf aan te kopen! 

EPC: 368

Structure : Chambre à coucher (2) , Cuisine , Débarras , Remise de vélo , Salle à manger , Salle de bains (2) , Salle de séjour , Terrasse , Toilettes (2)
  • Détail
  • Financier
1750025
Residentie Ysera Iii
2 Façades
120,72 m²
160,00 m²
1990
Sud
6
Oui non conformement à
Non
Oui
368 kWh/m²
icon epc epc_D
20181129-0002111791-1
Non
Construction permis
Zone d’habitat
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Nieuport dans votre boïte mail

End Code