Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Neuf maison a vendre à Nieuwerkerken Kerkstraat 107 / W03

Sauvegardez
285.222
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Energiezuinige nieuwbouwwoning met 3 slpk op een toplocatie in het centrum

Publiez sur 12/02/2021

Maison neuve 3 Chambres.

Op een rustige, groene en kindvriendelijke locatie in het centrum van Nieuwerkerken vinden we dit prachtig nieuwbouwproject terug.
Het volledige project wordt gebouwd met kwalitatieve materialen waarbij de energiezuinigheid zeker niet uit het oog verloren wordt.
Alle nodige voorzieningen zoals een kleuter- en basisschool, supermarkten, het gemeentehuis, apotheek, postkantoor, horeca … zijn allemaal op wandelafstand te vinden.
Aan het nabijgelegen Gemeenteplein is de bushalte gelegen met snelle verbindingen richting Sint-Truiden en Hasselt.
Deze mooie fruitstreek en natuuromgeving nodigen uit tot talloze uitstappen in de onmiddellijke omgeving.

Op het terrein worden voldoende parkeermogelijkheden voorzien voor bezoekers. Bewoners van de appartementsgebouwen kunnen rekenen op ruime ondergrondse autostaanplaatsen, kelderbergingen en gemeenschappelijke fietsenbergingen.
De woningen beschikken ieder over een eigen carport.

In de gemeenschappelijke tuinen zal voldoende groen voorzien worden waardoor alle bewoners kunnen volledig tot rust kunnen komen na een lange werkdag en de kinderen veilig kunnen spelen.

De bouwheer streeft ernaar om alle woongelegenheden te voorzien van een E-peil minder dan E20 waardoor de uiteindelijke bewoner de eerste vijf jaren vrijgesteld zal zijn van het te betalen kadastraal inkomen.


Woning 3 wordt gebouwd in gesloten-verband en beschikt over een perceeloppervlakte van 1a 81ca met een volledig zuidgeoriënteerde tuin. De tuin is via een wandelpad eveneens bereikbaar aan de achterkant.
Aan de voorzijde van de woning vinden we een overdekte carport met een handige buitenberging.
De inkomhal is voorzien van een gastentoilet en de trap naar de bovenverdieping. De woonkamer geniet net zoals de hele woning over een ruim en open gevoel dankzij de grote ramen. Via de eetkamer en de open keuken met eiland is er dankzij het schuifraam toegang tot het terras en de tuin. De berging grenst aan de keuken.
Op de eerste verdieping vinden we de nachthal, een tweede berging met aansluiting voor de wasmachine, drie volwaardige slaapkamers en de badkamer. Deze beschikt over een dubbele lavabo, douche, ligbad en toilet.


Alle woningen zullen voorzien worden van vloerverwarming door middel van een warmtepomp die in combinatie met de pv-panelen zorgt voor een volledig eigen warmtevoorziening. Het intelligente C-ventilatiesysteem beschikt over een zonesturing waardoor elke kamer afzonderlijk bediend zal worden.

Deze woningen zijn uitermate geschikt voor startende gezinnen.

Meer info?


De verkoop geschiedt onder BTW op de constructie, registratierechten op het grondaandeel en onder de voorwaarden van de Wet Breyne.
Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak via 011 31 25 25.

Structure : Badkamer , Berging (3) , Carport , Eetkamer , Inkomhal , Keuken , Nachthal , Slaapkamer (3) , Terras , Toilet , Woonkamer
  • Détail
  • Financier
2460945
€ 285.222
128,00 m²
181,00 m²
2021
Zuid
Oui conformement à
En demande
En demande
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
/
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

Nieuwerkerken

€ 285.210

Maison A vendre
Sauvegardez

Nieuwerkerken

€ 285.064

Maison A vendre
Sauvegardez

Nieuwerkerken

€ 284.706

Recevez en première les

Recevez en première les à Nieuwerkerken dans votre boïte mail