Projet a vendre in Nueva Andalucia Calle Aries, Subzona 25

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Projet - Calle Aries, Subzona, 29660 Nueva Andalucia

Publiez sur 12/07/2018

Projet.

Op de exclusieve locatie net boven het bruisende Puerto Banús en met zicht op 3 golfbanen, bevinden zich 9 villa’s elk met 5 tot 7 appartementen. Combineer het beste van beide werelden: u geniet van de rust in deze groene oase maar u bevindt zich op enkele minuten van de mooie stranden en de luxe van jachten, restaurants en winkels.
De ruime appartementen hebben allen deels schaduwrijke terrassen welke panoramische zichten bieden over natuur en zee. Verschillende tuinappartementen hebben een privé zwembad. Zorgvuldig ontworpen ruimten en weldoordachte architectuur maken dat deze parel voldoet aan de hedendaagse levensstijl. De keuze van materialen zoals Gaggenau en Villeroy & Boch weerspiegelen de hoogwaardige afwerking.
Het clubhuis biedt een ideale ruimte om te ontspannen en te genieten van de lange middagen naast het zwembad. De spa en fitness ruimte bevinden zich in het clubhuis en bieden eveneens een sauna, jacuzzi, Turks bad, ijsfontein en overdekt zwembad. In het hart van Nueva Andalucia is deze residentie de ideale plaats voor golfliefhebbers.
 

  • Détail
  • Fichiers
  • Financier
1706458
Pas d'application
Pas d'application
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Izegem

€ 149.000

Commercial A louer
Sauvegardez

Roeselare

€ 800 - 900

Appartement A vendre
Sauvegardez

Oostende

€ 299.500

Recevez en première les

Recevez en première les à Nueva Andalucia dans votre boïte mail

End Code