Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

3 maisons neuves a vendre a Nueva Andalucia Avenida del Prado 00

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Golden Green

Publiez sur 02/12/2019

Projet neuf.

LAST 3 UNITS!

Exclusieve project dat biedt grote semi-vrijstaande eengezinswoningen gelegen in Nueva Andalucia-Marbella, naast Puerto Banús.

Het is een unieke staat met slechts 8 woningen die alle de essentie van de mediterrane stijl van leven hebben: op het zuiden, veel licht en ruim aangelegde tuinen.

Het complex wordt afgesloten met een zwembad en whirlpool set verwarmd in een prachtige omgeving met bomen en planten.

Het landgoed beschikt over een eigen beveiliging en video surveillance systeem. Het is een van de meest aantrekkelijke projecten in dit hele gebied van Spanje.

Huizen onderscheiden zich door hun ruimte en prachtig licht. De begane grond is voor het dagelijkse leven met een lounge en ruime balkons die uitkomen op een groot terras met uitzicht op een grote privétuin.

De ruime slaapkamers met grote ramen bevinden zich op de bovenste verdieping. Het solarium verdieping heeft een ontspanningsruimte met een barbecue en de mogelijkheid van het installeren van een optionele jacuzzi.

De garage heeft ruimte voor meer dan twee voertuigen en een kelder met natuurlijke ventilatie met wasplaats en opslag.

Alle woningen hebben volledige installatie van airconditioning (warm en koud) in aanvulling op vloerverwarming door het hele huis en de keuken met toestellen inbegrepen.

  • Détail
  • Financier
1980569
Pas d'application
Pas d'application
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Nueva Andalucia

Projet A vendre
Sauvegardez

Nueva Andalucia

Projet A vendre
Sauvegardez

Nueva Andalucia

Recevez en première les

Recevez en première les à Nueva Andalucia dans votre boïte mail