Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

4 appartements neufs a vendre a Nueva Andalucia Calle Halcon Maltes x

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Kleinschalig luxe project in het exclusieve La Quinta (Nueva Andalucia).

Publiez sur 08/04/2021

Projet.

Grand View Marbella is één van de meest luxueuze ontwikkelingen die momenteel in aanbouw zijn aan de Costa del Sol. Een luxe, intieme, boutique ontwikkeling van slechts zeven grote appartementen met een spectaculair uitzicht en state-of-the-art kwaliteiten gelegen in het exclusieve golfresort van La Quinta naast de Golf Valley van Nueva Andalucía. De ontwikkeling biedt grote appartementen met ruime terrassen, elk van deze met verschillende maten en ontwerpen. De luxe, kleine gated community met top beveiliging en spa voorzieningen voor het exclusieve gebruik van de bewoners biedt uitzonderlijke kwaliteiten die alleen gevonden kunnen worden in top end villa's.

Zeven unieke en exclusieve woningen gebouwd met uitzonderlijke specificaties en kwaliteiten met de grootst mogelijke luxe, privacy en intimiteit. Het project houdt rekening met de laatste architectonische trends, gebruikmakend van natuurlijke elementen en hedendaagse bouwtechnieken die de efficiëntie van de woningen maximaliseren. De appartementen en penthouses zijn smart-homes die profiteren van een compleet huis automatiseringssysteem met een centraal bedieningsscherm voor het onafhankelijk beheren van LED-verlichtingsfaciliteiten, temperatuur en geluidssysteem, het creëren van aangepaste of geïntegreerde omgevingen en stemmingen. Een weerstation regelt de externe omstandigheden voor de automatische bediening van rolluiken, jaloezieën en zonneschermen. Overstroming beveiligingssystemen en een inbraakalarm garanderen een volledig beveiligde woning, inclusief bewakingscamera's met de mogelijkheid om via een internetverbinding van overal ter wereld in real time te zien wat er in het pand of de omgeving gebeurt.

Bovendien omvat de aankoop van een appartement in Grand View een geregistreerde buggy voor golfliefhebbers en het grote voorrecht aandeelhouder te worden van het La Quinta Golf & Country Club Resort, waar het hele gezin kan genieten van het golfen en de exclusieve recreatiefaciliteiten.

Grand View is de meest luxueuze woonoplossing voor diegenen die privacy en luxe zoeken op een toplocatie.
Prijzen van €1.200.000 tot €2.300.000.

  • Détail
  • Videos
  • Financier
2621679
Pas d'application
Pas d'application
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Nueva Andalucia

Projet A vendre
Sauvegardez

Nueva Andalucia

Projet A vendre
Sauvegardez

Nueva Andalucia

Recevez en première les

Recevez en première les à Nueva Andalucia dans votre boïte mail