3 maisons neuves a vendre a Nueva Andalucia Calle Cefeo x

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Projet - Calle Cefeo, 29660 Nueva Andalucia

Publiez sur 24/07/2021

Projet.

Natura combineert luxe en natuur in een uitzonderlijke omgeving. Drie unieke villa's gebouwd op één verdieping en ontworpen om op een ontspannen manier te genieten van de mediterrane levensstijl, stel je voor dat je smelt in de zonnestralen, ontspant in de chill-out ruimte bij het zwembad, verse groenten plukt uit je eigen tuin of je laat schommelen in een ligbed bij zonsondergang op een luie zomermiddag.

De villa's zijn zorgvuldig ontworpen, met een speciaal architectonisch ontwerp waar elk huis is geprojecteerd op slechts één verdieping, en heeft ook zijn eigen landschapsarchitectuur en ecologische tuin om te genieten van de frisheid van de natuur. De koper van Natura zal kunnen koken met hun eigen ingrediënten en voedsel, inspirerend het aroma van de aromatische soorten die hun huis zullen karakteriseren (Laurier, Tijm of Lavendel) en optimaal gebruik makend van het comfort van hun huis dat grote terrassen, tuinzones, zwembad en chill out ruimte met wintervuur heeft. De villa's hebben een ondergrondse garage en een grote kelder die kan worden aangepast aan de smaak en levensstijl van elke familie.

Correcte promotor.

Étage Type de bien Statut Ref. Cac. Surf. Prix
0 Immobilier neuf Maison A vendre 3039156 4 1008 m² € 2.690.000
  • Détail
  • Financier
3039145
Pas d'application
Pas d'application
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Commercial A louer
Sauvegardez

Aalst

€ 1.750

Commercial A vendre
Sauvegardez

Aalst

€ 425.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Los Nietos

€ 359.900

Recevez en première les

Recevez en première les à Nueva Andalucia dans votre boïte mail

End Code