Maison non à vendre Oostakker Drieselstraat 34

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Drieselstraat, 9041 Oostakker

Publiez sur 28/02/2023

Maison 2 Chambres.

Duurzaam gerenoveerde bungalow in Oostakker met heel veel mogelijkheden. Gelegen op amper 1km van het vernieuwde Oostakker Dorp en dus vlakbij winkels, cafés, restaurants, etc.

Richtprijs: 375.000 euro. Bezoekdag op zaterdag 11 maart 2023. Aanmelden via

Deze bungalow is de perfecte thuis voor mensen die duurzaam willen wonen in de Gentse rand.

Bungalow bestaande uit een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer, badkamer, apart toilet, berging en inpandige garage. De lichtrijke leefruimte is voorzien van airco en telt drie grote raampartijen met dubbel glas. De geïnstalleerde keuken is uitgerust met Miele toestellen (inductieplaat, dampkap, microgolf, oven, frigo en diepvries, tepanyaki-plaat). Zowel het grote raam in de woonkamer als het schuifraam in de keuken geven toegang tot de zuid-georiënteerde tuin en zijn voorzien van  elektrische luifels. De slaapkamer heeft  airco en ingemaakte kasten. De ruime badkamer is voorzien van een dubbel lavabomeubel, ligbad, grote inloopdouche en hangkasten. Naast het apart toilet met handwasser is er ook een handige berging. Vanuit de inpandige garage bereik je via een houten vaste trap de ruime zolder. In de garage zit ook de technische ruimte (omvormer zonnepanelen, verwarmingsinstallatie) en is er plaats voor wasmachine en droogkast. Vanuit de garage bereik je eveneens de tuin. Mits renovatie zijn er mogelijkheden tot een extra slaapkamer/duplex gezien de toegang tot de mooie ruimte erboven.

De zolder is grotendeels gerenoveerd en biedt mogelijkheden tot het creëren van extra kamers/hobbyruimte/bureau. Het dak is volledig geïsoleerd met 18 cm isolatie. Er ligt laminaat en verwarming (3 radiatoren) en de ruimte is voorzien van 4 velux-ramen.

Zowel de elektriciteit (2021) als de centrale verwarming (2018) zijn vernieuwd en de volledige benedenverdieping (behalve de garage) is voorzien van nieuwe keramische vloeren met 8 cm isolatie. Er liggen 11 zonnepanelen, goed voor 3,5 KWatt, en er is een thuisbatterij van 5 KWatt. Zowel de leefruimte als de slaapkamer zijn voorzien van airconditioning.

Structure : Badkamer , Berging , Chambre à coucher (2) , Garage , Keuken , Living , Parkeerplaats , Terras , Toilet , Tuin , Zolder
  • Détail
  • Financier
3431722
140,00 m²
520,00 m²
9,00 m
1972
2019
Zuid
Oui non conformement à
Oui
Oui
190 kWh/m²
icon epc epc_B
/
Non
Construction permis
Terrain d’habitation mixte
Pas d'application
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Oostakker dans votre boïte mail

End Code