Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Appartement à vendre Oostkamp kapellestraat 76

Sauvegardez
268.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - kapellestraat, 8020 Oostkamp

Publiez sur 19/06/2019

Appartement 2 Chambres.

Kleinschalige Residentie Alimaré gelegen in het centrum van Oostkamp. Bestaande uit 5 woonéénheden met 2 of 3 slaapkamers.
Het appartement 2.1 heeft een woonoppervlakte van 107 m2 en beschikt over een bijhorend terras aansluitend aan de keuken. De geslaagde combinatie van enorme lichtrijkheid met een open woonconcept vormen een SOLIDE WOONCOMFORT.
Tevens is er op het gelijkvloers nog een extra berging toegewezen. Daarnaast is een overdekte fietsstalling voorzien en bestaat de mogelijkheid tot aankoop van een private staanplaats.
VISUEEL ATTRACTIEF woongeheel met een sterk doorgedreven zin voor hoogwaardige afwerking en energiezuinigheid. Kortom, uw toekomst!
Contacteer Omhil-Immo of voor méér info (planinzage, overlopen lastenboek,...). Wij maken graag vrijblijvend een afspraak op kantoor of bij uw thuis voor verdere toelichting hieromtrent.

Structure : Badkamer , Slaapkamer (2) , Toilet
  • Détail
  • Financier
1868211
€ 268.000
107,00 m²
2018
En demande
En demande
Construction permis
Pas d'application
Non
Non

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Oostkamp

€ 275.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Oostkamp

€ 275.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Oostkamp

€ 290.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Oostkamp dans votre boïte mail