Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Appartement à vendre Oudsbergen, Leyssenstraat / 642

Sauvegardez
135.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Leyssenstraat /, 3670 Oudsbergen

Publiez sur 22/02/2019

Appartement 2 Chambres.

INSTAPKLAAR GELIJKVLOERS APPARTEMENT MET 2 SLPK - GUNSTIGE LIGGING

In Opglabbeek, een deelgemeente van
de nieuwe fusiegemeente Oudsbergen, vinden we op de Leyssenstraat, ter hoogte van huisnummer 64/2 dit gelijkvloers appartement terug. Het appartement kent een rustige maar zeer gunstige ligging aangezien men in de directe omgeving al de nodige faciliteiten terugvindt zoals winkels, openbaar vervoer, onderwijs en horeca-aangelegenheden. Ook het centrum van Opglabbeek bevindt zich op slecht enkele minuten verwijderd waar men aan ontspanning en mogelijkheden zeker geen gebrek heeft. De gemeente biedt tal van bezienswaardigheden en leuke fiets-en wandelroutes.

Wanneer we halt houden op de Leyssenstraat aan nummer 64, nodigt de ruime onderhoudsvriendelijke voortuin ons meteen uit. Deze zorgt ook meteen voor de nodige parkeergelegenheden. Het gebouw werd opgetrokken in 1969 en door de jaren heen deels gerenoveerd. Zo werd het hele appartement voorzien van een nieuwe keramische tegelvloer en kreeg de volledige woning een nieuwe verflaag. We betreden het appartement aan de rechterzijde van het gebouw. Hier komen we in een ruime leefruimte terecht van 26m² welke plaats biedt voor zowel een eetkamer als een zithoek. Aangrenzend komen we in de keuken, uitgerust met aanbouwkasten, een kookplaat en dampkap. Achteraan het appartement vinden we nog twee ruime slaapkamers. De badkamer en het toilet bevinden zich centraal in de woning en kende ook een renovatie. Als laatste beschikken we nog over een berging die ook dienst doet als wasplaats. Extra opbergruimte vinden we ook terug in de tuin waar een bijgebouw geplaatst werd van 30m².

Bovendien leent dit appartement zich perfect tot verhuur. U bent hierbij verzekerd van een netto-rendement van 3,4%. Ook bestaat er de mogelijkheid om het appartement samen aan te kopen met het naastliggende appartement. Beide verzekerd van een goed rendement.

Bent u op zoek naar een instapklaar gelijkvloers appartement of een goede investering, zoek niet verder! Wil u graag eens komen kijken of heeft u nog enkele vragen, contacteer ons op !

STED. INFO IN AANVRAAG

Structure : Slaapkamer (2)
  • Détail
  • Financier
1784690
€ 135.000
115,00 m²
812,00 m²
1969
En demande
En demande
/
Pas d'application
Non
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Oudsbergen

€ 149.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Oudsbergen dans votre boïte mail