Neuf maison non à vendre à Overpelt Moedersveldstraat 2

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

LOT 30

Publiez sur 07/10/2021

Maison neuve 3 Chambres.

Lot 30 is een open woning in een moderne, hedendaagse stijl met carport ligt op een perceel van 240 m². Op het gelijkvloers vind je een hal met apart gastentoilet en een praktische leefruimte met een open keuken. Deze keuken kun je trouwens nog volledig zelf kiezen. Erg praktisch is de berging naast de keuken. De grote ramen in de woning brengen veel licht binnen, zonder daarbij in te boeten aan privacy.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, een tweede toilet, berging en badkamer (ruimte voor een bad en douche). Ook de afwerking van de badkamer ligt nog in jouw handen. De woning is voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen! Bespaar zo op je energiefactuur en investeer volop in jouw gezinsgeluk.  De woning is gelegen in de nieuwe woonbuurt Kattestraat, in een kindvriendelijke buurt. Een van de grote troeven van deze nieuwe buurt is haar rustige en groene ligging. 

Matexi is een modern familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring. We maakten al meer dan 42.500 gezinnen gelukkig in hun nieuwe woonst. Dat is de beste garantie dat we ook jouw project tot een goed einde brengen.

Je hebt een vrije keuze bij verschillende leveranciers voor de binnen afwerking zoals vloertegels, inrichting badkamer & keuken, ... We garanderen je kwaliteitsvolle materialen, een vakkundige plaatsing en afwerking. Bij onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers krijg je steeds deskundig advies. Meer informatie?
Contacteer vrijblijvend onze sales consultant Inge Vancluysen op +1 98 ... (voir) of via mail  
 

Structure : Carport , Chambre à coucher (3) , Salle de bains
  • Détail
  • Financier
3080824
4 Façades
240,00 m²
Est
En demande
En demande
/
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Overpelt dans votre boïte mail

End Code