4 terrains immobilier neuf a vendre a Paal

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Paal - Heideveldstraat Savoir l'adresse?

Publiez sur 02/08/2023

Projet neuf.

In het gezellige dorp Paal, op minder dan een kilometer van het centrum, bouwt Matexi een nieuwe, kleinschalige buurt met een tiental woningen en enkele bouwgronden.

Alle woningen worden in een hedendaagse, moderne stijl gebouwd. Daarbij kan je kiezen voor een huis met carport of garage? Een compact tuintje, of iets ruimer? Open of halfopen bebouwing? Welk huis je ook kiest, alle woningen zijn in elk geval duurzaam en energiezuinig gebouwd en dragen daarom een BEN-certificaat (Bijna Energie Neutraal - E30). Zo zijn jij en je gezin gerust voor de toekomst én bespaar je op je energiefactuur.

Bouw je liever zelf aan je toekomst? Dat kan, want op een van de vrije bouwgronden bouw je, op eigen tempo en met eigen architect de woning van jouw dromen.

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Paal Heideveldstraat? Meer info? Contacteer Inge Vancluysen op +1 98 ... (voir) of via mail 

  • Détail
  • Financier
3230822
4 Façades
Pas d'application
Pas d'application
/
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Lummen

Projet A vendre
Sauvegardez

Paal

Projet A vendre
Sauvegardez

Beringen

Recevez en première les

Recevez en première les à Paal dans votre boïte mail

End Code