Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Maison à vendre Pecq

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Pecq Savoir l'adresse?

Publiez sur 02/06/2017

Maison.

EXCLUSIEF GELEGEN IN EEN GROENE OASE VAN RUST, OP KORTE AFSTAND VAN ZOWEL KORTRIJK, DOORNIK, RIJSEL,
SUBLIEM LANDGOED OP 8 Ha. MET OVERVLOED AAN CHARME, RUIMTE EN AUTHENTICITEIT !
Dit HISTORISCH LANDGOED bestaat nu uit 2 vleugels van het vroeger Seigneurie van Pecq (13° Eeuw), gewijzigd en gerestaureerd in 1929, in 1948 en ingrijpend gerenoveerd in 1990 met oog op degelijkheid, eigenheid, stijl en behoud van authenticiteit.
Het resultaat is fabelachtig ! De ruime woonruimtes - de prachtige inkom met mooie eiken trap, zitplaatsen, eetplaats, bibliotheek en buro - stralen een onweerstaanbaar cachet en charme uit, en genieten van een overvloed aan lichtinval dankzij de grote vensterramen die uitgeven op de sfeervolle, gedeeltelijk overdekte terrassen, en het prachtig park met verwarmd zwembad gericht op de volle zuidkant ! 
Het uitzicht is even idyllisch : het park ligt temidden van een domein met weideland, bos, boomgaard en een prachtige vijver !
Een poort geeft toegang tot een stijlvolle lange oprit met parkinggelegenheid. De indrukwekkende omwalde en brede voorgevel (30 M) is omkaderd door 2 authentieke torens;  een hoge poort in het portaal beveiligt de privacy van het domein. Het lijkt wel een sprookje !
Het verdiep biedt 5 ruime slaapkamers : de royale 'master-bedroom' met dressing en ruime badkamer geniet van de zonopgang, en de 4 kamers delen de 2  mooie badkamers.
De tweede vleugel biedt, met haar grondoppervlakte van 160m2. en met het verdiep, extra ruimtes met potentiëel voor burelen, vrij beroep enz.

Structure : Badkamer (4) , Garage
  • Détail
  • Financier
1504220
79356,00 m²
1990
En demande
En demande
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

Sint-Denijs

Maison A vendre
Sauvegardez

Herseaux

Maison A vendre
Sauvegardez

Dottignies

Recevez en première les

Recevez en première les à Pecq dans votre boïte mail