Neuf appartement a vendre à Residencial Levansure Home Excellence Pozo Del Esparto Paseo Maritimo 1

Sauvegardez
à partir de € 218.500
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Residencial Levansur Home Excellence - Pozo del Esparto

Publiez sur 26/04/2022

Appartement neuf 2 Chambres.

Residential Levansur Home Excellence is een luxe complex bestaande uit 17 maisonnettes met gemeenschappelijk overloopzwembad, terrassen en of een solarium dat u toelaat om te genieten van alle uren zon, bijna elke dag van het jaar.
Elke woning heeft 2 slaapkamers en 2 ingerichte badkamers. De woning is ontworpen op twee niveaus met een eigentijdse stijl en een open concept, bestaande uit een volledig uitgeruste keuken en woon-eetkamer. De woningen liggen op de eerste lijn van het strand en ze zijn ook op het zuiden gericht.
De ontwikkeling is gelegen in Pozo del Esparto (Almería), de deur van de urbanisatie opent naar de Seafront Promenade en een prachtig strand aan de Middellandse Zee. De woning zal voldoen aan de hoogste normen en zal worden uitgerust met:
Gemeenschappelijk overloopzwembad met kunstgrasveld. Keuken volledig ingericht en uitgerust met oven, magnetron, koelkast / vriezer, geïntegreerde vaatwasser, inductie kookplaat en afzuigkap.
Verlichting: LED-spotverlichting in de woning (eetkamer, keuken, gangen en badkamers), evenals in de buitenruimtes. Ingebouwde kasten met laden.
Volledig ingerichte badkamers, met een badmeubel, spiegel met een lampje en doucheschermen. Elektrische vloerverwarming in beide badkamers.
Pre-installatie voor airconditioning via leidingen.
Gemotoriseerde raamblinden.
Zomerkeuken op het voorterras van de benedenverdiepingen en op het solarium/dakterras van de bovenverdiepingen. Parkeerplaats op het perceel voor de benedenverdiepingen en binnen het project voor de bovenverdiepingen.
SA007

Structure : Badkamer (2) , Keuken , Parkeerplaats , Slaapkamer (2) , Terras , Woonkamer , Zwembad
  • Détail
  • Financier
3216335
Residencial Levansure Home Excellence
à partir de € 218.500
81,00 m²
120,00 m²
138,00 m²
2023
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Pozo Del Esparto

€ 235.500

Appartement A vendre
Sauvegardez

Pozo Del Esparto

€ 247.500

Appartement A vendre
Sauvegardez

San Juan De Los Terreros

€ 227.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Pozo Del Esparto dans votre boïte mail

End Code