Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Appartement à vendre Puurs Molenheide 66

Sauvegardez
299.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Trendy, charmant gelijkvloers appartement met zuid terras

Publiez sur 12/06/2021

Appartement 2 Chambres.


Comfortabel wonen in Breendonk

Dit wooncomplex is genaamd Botanic, via de sfeervolle wandelwegen komt u aan het appartement, rustig gelegen en toch centraal op de site. Het appartement beschikt over een ruime inkom, degelijke berging, slaapkamer 1, badkamer met alle faciliteiten (douche, lavabo, wc etc.) de inrichting is tijdloos en ook voorzien van een degelijk en mooie afwerking. Via de nachthal komen we aan de 2de slaapkamer, aansluitend de gezellige leefruimte met open keuken die dan weer toegang geeft naar het zuid gericht terras van maar liefst 16m2 en uitzicht geeft op een groene oase. Op kelderniveau kan u een parking aankopen (+23.000€) waar tevens de gemeenschappelijke (afgesloten) fietsenstalling is voorzien.

Een vloeiend spel van lijnen, hoogtes en gezellige schakeringen. De vindingrijke inplanting en afwisseling van de verschillende residenties scheppen ruimte en  een groot gevoel van vrijheid.   Ruime glaspartijen creëren een open blik, speelse buitenruimtes en hedendaagse, energiezuinige principes. Dankzij een intelligente mix niveauverschillen en hellende daklijnen ontstaat  een groen panorama  met zicht op de verleidelijke binnentuin of het achterliggende park.

De Mëttes – zo luidt de geuzennaam van de Breendonkenaren – ontvangen je met open armen. Van brouwerij Moortgat en het Fort van Breendonk tot en met een golfterrein met 9 holes en de grootste klimmuur van Vlaanderen. 

Structure : Badkamer , Slaapkamer (2) , Terras , Toilet
  • Détail
  • Financier
3001866
€ 299.000
86,00 m²
Oui conformement à
45 kWh/m²
/
Construction permis
Pas d'application
Non
Non

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Puurs-Sint-Amands

€ 299.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Puurs-Sint-Amands

€ 289.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Puurs

€ 284.548

Recevez en première les

Recevez en première les à Puurs dans votre boïte mail