Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Appartement neuf a vendre à Roeselare, Spanjestraat 15 / 1.01

Sauvegardez
209.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

NIEUW TE ROESELARE: nieuwbouwappartement op de eerste verdieping met 2 slaapkamers en twee terrassen in de Residentie El Palmar. Totale oppervlakte 138,43 m2.

Publiez sur 28/03/2019

Appartement neuf 2 Chambres à l'étage 1.

Roeselare-centrum: NIEUW TE ROESELARE: nieuwbouwappartement op de eerste verdieping met 2 slaapkamers en twee terrassen in de Residentie El Palmar. Totale oppervlakte 138,43 m 2 .
Deze residentie bevindt zich in de onmiddellijke omgeving van commerciële zaken zoals grootwarenhuizen, winkels, bakkers en slagers, bioscoop, verscheidene kerken, enz... De residentie beidt de mogelijkheid om parkeerplaatsen en/of garage aan te kopen.
 Het appartement is tot in de puntjes afgewerkt met de beste materialen, uniek in dit gebouw is dat u via lift in uw eigen appartement binnenkomt zonder gemeenschappelijke ruimten. Door de kleinschaligheid (5 appartementen) is de rust in het gebouw gegarandeerd.
 De inrichting is gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te onderhouden. Het lage energieverbruik zal hier een extra troef zijn.
 Indien u het appartement zelf nog niet wenst te bewonen, bent u zeker van een mooi huurrendement.Extra troeven : 100 % bankwaarborg, kleinschalig met grootse afwerking, laag energieverbruik, ...Extra bestanden : de plannen en het lastenboek bindt u bij de rubriek bestanden
 Bel ons vrijblijvend op voor een bezoek en info. Wij begeleiden u graag met de glimlach op zoek naar uw droomwoning & commercieel pand.
En garanderen met veel plezier een klare kijk op (h)eerlijk vastgoed. T.


Structure : Badkamer , Berging , inkomhal , Slaapkamer (2) , Terras (2) , Toilet , Woonkamer
  • Détail
  • Financier
1799234
Residentie El Palmar
€ 209.000
61 200,00 €
138,42 m²
2016-2017
1 Appartement 0
Oui conformement à
Non
/
/
Non
Oui
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Roulers

€ 229.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Roeselare

€ 212.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Roulers

€ 247.500

Recevez en première les

Recevez en première les à Roeselare dans votre boïte mail